Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Ούρλιαζε η Αννίτα: Άγριος καυγάς Πάνια - Καρβέλα σε γνωστό εστιατόριο!

Σηκώθηκαν και έφυγαν άρον άρον!

19 Φεβρουαρίου 2019 16:05
Ούρλιαζε η Αννίτα: Άγριος καυγάς Πάνια - Καρβέλα σε γνωστό εστιατόριο!

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πριν 2 καλοκαίρια και αυτόπτες μάρτυρες τονίζουν πως ποτέ δεν είχαν δει το ζευγάρι σε τέτοια κατάσταση!

Η Αννίτα Πάνια κατέβηκε με τον γιο της στην Καλαμάτα, χωρίς τον Καρβέλα καθώς μετά τον χωρισμό τους δεν κάνουν κοινές διακοπές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Νίκος δεν βλέπει ή δεν θα περάσει χρόνο με το παιδί του. Ήδη μάλιστα έγινε η πρώτη επίσκεψη του συνθέτη στο εξοχικό, όπου όπως αναφέρει το Ciao, προκλήθηκε και ο πρώτος καυγάς του πρώην ζευγαριού. Ένας καυγάς που η είδηση του κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα από Καλαμάτα στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας έτσι εμπράκτως εκείνους που λένε ότι ανάμεσα στο εν διαστάσει ζευγάρι υπάρχουν πολύ τεταμένες σχέσεις...

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο καυγάς έγινε από την πρώτη μέρα κιόλας που πήγε ο Καρβέλας στο εξοχικό και βγήκαν να φάνε σε ένα εστιατόριο. Οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το ζευγάρι να μιλάει πολύ έντονα στο τραπέζι και να φωνάζει ο ένας στον άλλον, με αποτέλεσμα να πληρώσουν άρον άρον και να σηκωθούν να φύγουν από το μαγαζί χωρίς να έχουν φάει τίποτα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share