Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Αρραβώνας στην ελληνική showbiz! - Ποια τραγουδίστρια είπε το μεγάλο ναι;

Ευχάριστα νέα!

19 Φεβρουαρίου 2019 08:58
Αρραβώνας στην ελληνική showbiz! - Ποια τραγουδίστρια είπε το μεγάλο ναι;

Ευχάριστα νέα. Η 32χρονη τραγουδίστρια που τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Πλατανιά φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή.

Έχουμε λοιπόν αρραβώνα στην ελληνική showbiz καθώς είπε το ναι!

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Ρώμη όπου πήγαν να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. Εκεί ο αγαπημένος της, της είχε ετοιμάσει και το καλύτερο δώρο. Ένα δαχτυλίδι θέλοντας με αυτό τον τρόπο να επισφραγίσουν τον έρωτά τους.

Το χαρμόσυνο γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η Κρυσταλλία μέσω ενός instastory στο οποίο απεικονίζεται αγκαλιά με τον αγαπημένο της, δείχνοντας στον φακό το δαχτυλίδι που της χάρισε.

«Τα καλύτερα γενέθλια» έγραψε πάνω στη φωτογραφία ενώ δίπλα έβαλε ένα δαχτυλίδι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2011 στα γυρίσματα για το video clip τηςτραγουδίστριας στο τραγούδι «Κάνε με». Τότε βέβαια και οι δυο βρισκόντουσαν σε άλλες σχέσεις οπότε η γνωριμία τους έμεινε σε φιλικό επίπεδο. Δυο χρόνια όμως μετά, το 2013 ήρθαν πιο κοντά και από τότε έχουν γίνει αχώριστοι.

Το peoplegreece.com επικοινώνησε με την τραγουδίστρια η οποία εμφανώς χαρούμενη αρκέστηκε να πει : «Σας ευχαριστώ πολύ. Μη μου το κάνετε αυτό, δε μπορώ να κάνω ακόμη δηλώσεις. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όταν έρθει η ώρα θα τα μάθετε όλα».

Πηγή: peoplegreece.com

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share