Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Χ@στηκα για…» - Το άγριο κράξιμο του Γιώργου Λιάγκα σε δημοσιογράφο!

Τι συνέβη;

17 Φεβρουαρίου 2019 14:20
«Χ@στηκα για…» - Το άγριο κράξιμο του Γιώργου Λιάγκα σε δημοσιογράφο!

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο καταξιωμένους δημοσιογράφους και παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς οτιδήποτε αναλαμβάνει φροντίζει να το φέρει εις πέρας ως επαγγελματίας που είναι.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην τον βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο δεν είναι λίγα τα ξεσπάσματα του παρουσιαστή που έχουν γίνει πρώτο θέμα.

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις ήταν αυτή με την κριτική της Αλεξάνδρας Τσόλκα που φαίνεται να ενόχλησε και να δυσαρέστησε αρκετά τον παρουσιαστή, γι αυτό και δεν της απάντησε και με τον πιο κομψό τρόπο!

Ο Γιώργος Λιάγκας, τότε μάλιστα της είχε απαντήσει δημοσίως μέσα από την εκπομπή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να σας πω κάτι! Κάνουμε μία εκπομπή και είναι πολύ καλή και είμαι χαρούμενος γι’αυτό», είπε αρχικά θέλοντας να ξεκινήσει το στόλισμα: «Και παίρνω σήμερα το περιοδικό και βλέπω στην στήλη μιας κυρίας ότι κράζω τον Αρναούτογλου για να κάνω νούμερα.

Εγώ θέλω να πω ότι χέστηκα για τα νούμερα γιατί το όνομα μου φιγουράρει στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες!«, ανέφερε για την Αλεξάνδρα Τσόλκα και την κριτική που έγραψε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο Γιώργος Λιάγκας έκλεισε το θέμα δηλώνοντας:«Έχει λόγο ύπαρξης γιατί αν δεν υπήρχαν αυτές οι εκπομπές και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θα φαινόταν η διαφορά!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share