Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οι δύσκολες ώρες της Αννίτας Πάνια και η επίσκεψη στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Εναντίων ποιου κινήθηκε νομικά;

16 Φεβρουαρίου 2019 11:34
Οι δύσκολες ώρες της Αννίτας Πάνια και η επίσκεψη στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι εγχώριοι και μη που έχουν πέσει αρκετές φορές θύμα απάτης στα social media. Έτσι και η Αννίτα Πάνια στο παρελθόν είχε πέσει και αυτή θύμα απάτης.

Η παρουσιάστρια κινήθηκε νομικά μετά από μία παρανόηση που προέκυψε σε σχέση με το όνομά της και λογαριασμό σε social media.

Στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, υπήρχε προφίλ με το όνομα Αννίτα Πάνια και ανέβαζε φωτογραφίες, χωρίς να είναι η ίδια η παρουσιάστρια. Μετά από αυτό αποφάσισε να επισκεφθεί τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διευθετήσει το σχετικό θέμα.

Μάλιστα τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε ανεβάσει φωτογραφία της με την Αννίτα Πάνια να κοιμάται, την είχε οποία αρχικά επισημάνει. Λίγες ώρες μετά είχε αφαιρέσει την επισήμανση, καθώς δεν επρόκειτο για προφίλ που διατηρούσε η ίδια η Αννίτα.

Δείτε την επίσημη δήλωση του καναλιού Epsilon για το περιστατικό:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο λογαριασμός που υπάρχει στο Instagram με το όνομα της κας Αννίτας Πάνια ουδεμία σχέση έχει με τη γνωστή παρουσιάστρια. Προφανώς κάποιοι επιτήδειοι χρησιμοποιώντας την επωνυμία της κας Αννίτας Πάνια θέλουν να παραπλανήσουν και να εκμεταλλευτούν το κοινό με άγνωστα για την ίδια οφέλη. Το θέμα διερευνά η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σύντομα οι παραβάτες θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share