Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

O κούκλος γιος του Στέλιου Κρητικού από τις πασαρέλες στις Ειδικές Δυνάμεις!

Και είναι μόλις 18 χρονών!

15 Φεβρουαρίου 2019 14:44
O κούκλος γιος του Στέλιου Κρητικού από τις πασαρέλες στις Ειδικές Δυνάμεις!

Ο Μιχαήλ-Αγγελος Κρητικός είναι το «νέο αίµα» στον χώρο του µόντελινγκ και µάλιστα µε πολύ καλές προδιαγραφές ήδη, παρότι είναι µόλις 18 ετών.

Ο γιος του γνωστού ηθοποιού Στέλιου Κρητικού αυτές τις ηµέρες παρουσιάστηκε στο σώµα των Ειδικών ∆υνάµεων, καθώς κλήθηκε να υπηρετήσει τη… µαµά πατρίδα. «Νιώθω έτοιµος και δυνατός να αντιµετωπίσω τα καλά και τα δύσκολα που θα συναντήσω. Νιώθω σχεδόν έτοιµος να αποχωριστώ ό,τι αγαπώ και πολύ έτοιµος να αντιµετωπίσω την πρόκληση των Ειδικών ∆υνάµεων που επέλεξα να υπηρετήσω», δηλώνει ο ίδιος στη Realnews.

Αν και θα µπορούσε να πάρει αναβολή για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, δεν το έκανε, καθώς αποφάσισε να τις θέσει ως προτεραιότητα ώστε να αφοσιωθεί, όταν τελειώσει από αυτές, σε πράγµατα που του αρέσουν πολύ, όπως είναι το µόντελινγκ αλλά και η υποκριτική. «Μου αρέσει πολύ ο χώρος της µόδας. Όµως, λόγω της ιδιότητας των γονιών µου, έτυχε να έχω µεγαλώσει κυριολεκτικά µέσα στο θέατρο και στα καµαρίνια», παραδέχεται ο γοητευτικός νέος και συνεχίζει: «Τα ερεθίσµατά µου είναι τέτοια (σ.σ.: εκτός από τον ηθοποιό πατέρα του, και η µητέρα του Νάνσυ Φαφούτη είναι ηθοποιός), που έχω αποφασίσει, τελειώνοντας τη θητεία µου, να σπουδάσω σκηνοθεσία και υποκριτική. Παράλληλα θα ασχολούµαι και µε το µοντέλινγκ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share