Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νικολέττα Ράλλη: Ερωτευμένη και πάλι η παρουσιάστρια μετά τον χωρισμός της με τον Γιώργο Μαυρίδη!

Ποιος την κάρφωσε;

15 Φεβρουαρίου 2019 09:27
Νικολέττα Ράλλη: Ερωτευμένη και πάλι η παρουσιάστρια μετά τον χωρισμός της με τον Γιώργο Μαυρίδη!

Γιώργο όπου κι αν είσαι και διαβάζεις αυτά τα νέα κάνε κουράγιο!

Η Νικολέττα είναι ερωτευμένη ξανά και την έδωσε στεγνά παρουσιάστρια στην εκπομπή της το πρωί της Παρασκευής!

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης διατηρούσαν σχέση από απόσταση κι από την πρώτη κιόλας ηµέρα ήταν µια πρόκληση για τους δυο τους, παρά το γεγονός ότι παραδέχονταν σε δικούς τους ανθρώπους πως δυσκολεύονταν αρκετά να ρυθµίσουν έτσι το πρόγραµµά τους κατά τη διάρκεια της εβδοµάδας ώστε να συναντηθούν, να περάσουν τρυφερές στιγµές και να αφιερώσουν τον χρόνο που θα ήθελαν ο ένας στον άλλον.

Τον πρώτο καιρό του έρωτα και του πάθους τους, το ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη έµοιαζε παιχνιδάκι για το ζευγάρι. Εντούτοις, η απόσταση αποδείχθηκε πως ήταν ένας πολύ πιο ψυχοφθόρος παράγοντας απ’ όσο υπολόγιζαν.

Αλλωστε, η συγκατοίκηση δεν ήταν τότε στα άµεσα σχέδιά τους, καθώς οι επαγγελµατικές τους δραστηριότητες τους υποχρεώνουν να ζουν εκείνη στην Αθήνα και εκείνος στη Θεσσαλονίκη. Εξάλλου, όπως είχε δηλώσει η Νικολέτα Ράλλη σε συνέντευξή της, «δεν θα συγκατοικούσα µε κάποιον αν δεν παντρευόµασταν».

Για την όµορφη παρουσιάστρια η δουλειά είναι το σηµαντικότερο πράγµα στη ζωή της αυτόν τον καιρό.

Και κάπως έτσι αποφάσισαν οι δυο τους - ήρεμα και πολιτισμένα; - να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους!

Τώρα, δυο μήνες μετά στο πρωινό του ALPHA, Happy Day, έγιναν αποκαλύψεις φωτιά από την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία δήλωσε στον αέρα πως η Νικολέττα φαίνεται να έχει αφήσει εντελώς πίσω της την σχέση με τον Μαυρίδη καθώς είναι ξανά ερωτευμένη!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της η Ράλλη εδώ και λίγο καιρό ζει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου προσώπου, με τον οποίο περνά αρκετό χρόνο της ημέρας μαζί. Συχνά μάλιστα αποφασίζουν οι δυο τους να κάνουν μικρές εξορμήσεις και να γυρνούν τον κόσμο ζώντας τον μεγάλο έρωτά τους...

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share