Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Επανασύνδεση βόμβα για τον Νίκο Καρβέλα: Ξανά με την γυναίκα της ζωής του!

Βόμβα στην showbiz!

12 Φεβρουαρίου 2019 16:31
Επανασύνδεση βόμβα για τον Νίκο Καρβέλα: Ξανά με την γυναίκα της ζωής του!

Ήταν αρχές της δεκαετίας του 2000 όταν ο έρωτας του Νίκου Καρβέλα και της Χριστίνας Αναγνωστοπούλου έκανε τον γύρο των περιοδικών και των τηλεοπτικών εκπομπών.Ο συνθέτης και η ποπ τραγουδίστρια δνε κρύφτηκαν ποτέ. Όμως, μπορεί να χώρισαν αλλά ποτέ δεν σταμάτησαν να έχουν συναισθήματα αγάπης και εκτίμησης ο ένας για τον άλλον. Ο έρωτάς τους γέννησε μία φιλία με διάρκεια και μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Πριν από χρόνια η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου απαντούσε στην ερώτηση δημοσιογράφου "Σε είχε επηρεάσει τότε η ξαφνική δημοσιότητα γύρω από τη σχέση σου με τον Νίκο Καρβέλα, η οποία συνέπεσε χρονικά και με τις πρώτες σου δισκογραφικές δουλειές;": "Δεν ήταν ό,τι καλύτερο, γιατί ήμουν μόλις 24 ετών. Αλλά τα θυμάμαι όλα με έναν όμορφο τρόπο γιατί είναι μέρος της ζωής μου. Ημουν πάντοτε αντιδραστική και λίγο αντικοινωνική, αλλά δεν το βρίσκω κακό. Εχω δεχτεί αυτό που είμαι. Και με αγαπώ. Από την άλλη, θαυμάζω τους ανθρώπους οι οποίοι βάζουν στόχους και τους κατακτούν. Εγώ δεν έχω πειθαρχία. Μπορεί να ξεκινούσα δουλειά μια σεζόν και στη μέση να ένιωθα ότι πνίγομαι".

Στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στην προσωπική του ζωή δεν έλειψε ποτέ από δίπλα του η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Δεν έπαψε ποτέ να βγαίνει και να διατηρεί στενή φιλική σχέση μαζί του, αναζωπυρώνοντας ενίοτε τις φήμες που τους ήθελαν να είναι κάτι παραπάνω από δύο πρώην και νυν φίλοι. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τούς έπιασε στις βόλτες τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share