Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παλάτι: Η βίλα που νοίκιαζε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Εκάλη!

Πριν την χτυπήσει η κρίση!

11 Φεβρουαρίου 2019 12:15
Παλάτι: Η βίλα που νοίκιαζε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Εκάλη!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι μια προσωπικότητα που έχει απασχολήσει τα Μέσα για αρκετούς λόγους! Ένας από αυτούς ήταν όταν μέσα στην κρίση αποφάσισε να νοικιάζει μια βίλα στην Εκάλη ώστε να χαλαρώνει τις ελεύθερες ώρες της!

Όλα αυτά το μακρινό 2010 και για ελάχιστους μήνες, αφού η κρίση δεν άργησε να "χτυπήσει" και την ίδια! Πρόκειται για μια υπερπολυτελή μεζονέτα δίπλα στο βουνό. Οπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Espresso», διαθέτει όλες τις πολυτέλειες: εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων σε γαλάζιο χρώμα, εσωτερικό φωτισμό με οπτικές ίνες σε όλα τα χρώματα της ίριδας... Οσον αφορά το εσωτερικό, πρόκειται για ένα ανάκτορο.

Το σπίτι, που έχει έκταση 300 τ.μ., απλώνεται σε δύο επίπεδα. Μπαίνοντας αντικρίζεις ένα τεράστιο σαλόνι-κουζίνα (με τζάκι βέβαια), ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκεται και το ασανσέρ. Η κουζίνα είναι από μαύρη λάκα. Μια εσωτερική μαρμάρινη σκάλα από άσπρο πεντελικό μάρμαρο οδηγεί στα πάνω διαμερίσματα της Τζούλιας, όπου υπάρχουν τρεις κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο, τζακούζι αλλά και dressing room. Το πιο ενδιαφέρον στην αρχιτεκτονική του σπιτιού είναι ότι γύρω-γύρω υπάρχει γυαλί προκειμένου η Τζούλια από το μπαλκόνι της αλλά και από το σαλόνι της να απολαμβάνει την υπέροχη θέα στο λεκανοπέδιο. Τα τζάμια είναι αλεξίσφαιρα, υψίστης ασφαλείας. Το κορίτσι, όπως είναι φυσικό, έχει φροντίσει και για την ασφάλειά του.

Δείτε τις φωτογραφίες από το παλάτι:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share