Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εύη Βατίδου: Η νέα ανάρτηση που κατακεραυνώνει τους πάντες και τα πάντα!

"Λυσάξατε! Δεν έγινα σταρ επειδή..."

11 Φεβρουαρίου 2019 11:59
Εύη Βατίδου: Η νέα ανάρτηση που κατακεραυνώνει τους πάντες και τα πάντα!

Μια νέα ανάρτηση στο Instagram έκανε η Εύη Βατίδου, η οποία αρχικά τα έβαλε με τον Νίκο Μουτσινά και στην συνέχεια κατακεραύνωσε τους πάντες!

Η αρχή έγινε όταν ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε στην εκπομπή του δηλώσεις της πως εκείνη δεν θα έστελνε την κόρη της στο GNTM, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κόρη της Εύης Βατίδου, να την κρίνουν αυτοί;», ενώ εξήγησε πως διαφωνεί με την συγκεκριμένη κριτική επιτροπή και πως εκείνη στην θέση τους θα έκανε την δουλειά καλύτερα.

Ο Νίκος Μουτσινάς καυτηρίασε τις απόψεις της στην εκπομπή του και τότε η Εύη Βατίδου φέρεται να απάντησε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram: «Σχετικα με τα σχολια σου στην εκπομπη σου και το μονταρισμενο βιντεο που κοβεις το λογο μου για να δημιουργησεις εντυπωσεις και την κακη αποδοση δημοσιογραφιας οπως αποκαλεισαι Δημοσιογραφος -παρουσιαστης - ηθοποιος σου απαντω " Το λαθος εισαι ΕΣΥ " και "Το κραγιον μου που σου αρεσει θα στο στειλω να το δοκιμασεις! ΚΥΡΙΕ ... @nikosmoutsinas».

Λίγες ώρες αργότερα η Εύη Βατίδου επανήλθε, απαντώντας σε όσους την αμφισβήτησαν ως προς την καριέρα, την αξία και τις γνώσεις της ως μοντέλο.

Υπήρξα η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο στη Vogue, γράφει μεταξύ άλλων και απαρριθμεί τα κατορθώματα της καριέρας της: «#1996 ...Να λεμε αληθειες .. Η πρωτη ελληνιδα στην αγγλικη #vogue #vogueuk Μετα πηρα και το Στεμμα το 1999 στα καλλιστεια του #αντ1 Κατα τα αλλα δεν εκανα και καριερα...

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share