Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρούλα Κορομηλά: Το εξώδικο, τα 42.200 ευρώ, η προσβολή προσωπικότητας και οι συκοφαντίες

H περιπέτεια που δεν ξεχνάει!

10 Φεβρουαρίου 2019 10:45
Ρούλα Κορομηλά: Το εξώδικο, τα 42.200 ευρώ, η προσβολή προσωπικότητας και οι συκοφαντίες

Εδώ ισχύει αυτό που λέμε ότι ο παλιός είναι αλλιώς και σε αυτή την περίπτωση το ρητό ταιριάζει γάντι!

H Ρούλα Κορομηλά πριν μερικά χρόνια αναγκάστηκε για δικούς της λόγους να στείλει ένα εξώδικο προς το κανάλι Epsilon, αλλά και τον Μένιο Φουρθιώτη μετά το τηλεοπτικό τους ξαφνικό… διαζύγιο.

Η παρουσιάστρια διεκδίκησε συγκεκριμένο ποσό τόσο για την ίδια όσο και για τους συνεργάτες της, υποστηρίζοντας πως δεν τα έχει πάρει ενώ επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της, καθώς τη συκοφαντούν και προσβάλλουν την προσωπικότητά της.

Δείτε το εξώδικο:

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι μεταξύ ημών (η β΄ εξ ημών ως εκ τρίτου συμβαλλομένη) και της εταιρείας σας έχει συναφθεί το από 19/2/2016 ιδιωτικό συμφωνητικό περί της επιμέλειας και παρουσίασης τηλεοπτικής εκπομπής με χαρακτήρα βραδινού TV Show, η οποία θα μεταδίδετο από τον τηλεοπτικό σταθμό EPSILON TV, ιδιοκτησίας σας κάθε Κυριακή με διάρκεια τριών (3) καθαρών ωρών. Διαμαρτυρόμεθα εντόνως για την αντισυμβατική συμπεριφορά σας, καθότι παραβιάζετε συνεχώς και αδιαλείπτως την ως άνω μεταξύ μας σύμβαση και ειδικότερα επιδεικνύετε πλήρη αντισυμβατική συμπεριφορά όσον αφορά τους όρους της μεταξύ μας σύμβασης.

«Ειδικότερα υφίστανται εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις σας σε βάρος μας δυνάμει δύο εκδοθέντων και ληξιπρόθεσμων και ήδη απαιτητών τιμολογίων... Συνολικά μας οφείλετε δυνάμει των ανωτέρω τιμολογίων το συνολικό ληξιπρόθεσμο και απαιτητό ποσό των 42.200 ευρώ πλέον ΦΠΑ, ποσό το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έχετε καταβάλει, εμμένοντας στην αντισυμβατική συμπεριφορά σας και διαπράττοντας καθημερινώς πλήρη παραβίαση των μεταξύ μας συμπεφωνημένων. Επιπλέον οφείλετε και τις αμοιβές όλων των συντελεστών και συνεργατών της εκπομπής. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι λόγω της οικονομικής αφερεγγυότητας που σας διακατέχει και της παραβίασης της οικονομικής συμφωνίας μας μονομερώς από την πλευρά σας, επηρεάσθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και η ποιότητα του τηλεοπτικού προγράμματος που παράχθηκε, καθότι εξέλιπαν τα απαραίτητα χρηματικά διαθέσιμα προκειμένου η παραγωγή και το έργο να είναι τα επιθυμητά... Έτι περαιτέρω όχι μόνο δεν τηρείτε τους όρους της μεταξύ μας σύμβασης, αλλά προχωράτε και σε ακόμα μεγαλύτερη και κατάφωρη παραβίαση, δείγμα της δόλιας προαίρεσής σας, μέσω της συνεχούς προσβολής της προσωπικότητας της α΄ εξ ημών, η οποία λαμβάνει χώρα διά του τύπου και συγκεκριμένα με την δημοσίευση και την διαρροή από μέρους σας κακόβουλων δημοσιευμάτων για το άτομό μου (της α΄ εξ ημών) σε εφημερίδες και περιοδικά, τα οποία τυγχάνουν αντικείμενο σχολιασμού από τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, αλλά και διαδικτυακώς.

Διαβάλλετε και συκοφαντείτε με τον τρόπο αυτόν το άτομο και την προσωπικότητά μου, θίγεται η τιμή και η υπόληψή μου και ρητώς επιφυλάσσομαι διά της παρούσης για τις περαιτέρω ενέργειές μου, αστικές και ποινικές, στις οποίες θα αναγκαστώ να προβώ για την προστασία των δικαιωμάτων μου και την αναζήτηση τυχόν αποζημίωσης λόγω των αθεμίτων και δόλιων ενεργειών σας... Κατόπιν όλων των ανωτέρω και στα πλαίσια της καλής πίστης που μας διακατέχει»:

Διαμαρτυρόμεθα για την αντισυμβατική συμπεριφορά σας. Σας καλούμε και σας χορηγούμε αποκλειστική προθεσμία τριών εργασίμων ημερών από της κοινοποίησης της παρούσας να εξοφλήσετε τα ως αναφερόμενα και περιγραφόμενα αναλυτικά στην παρούσα τιμολόγια, που αφορούν οφειλές σας για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2016, συνολικού ποσού 42.200 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Σας καλούμε να εκπληρώσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τους συντελεστές και συνεργάτες της εκπομπής και σας καλούμε να σταματήσετε άμεσα να διασύρετε παρασκηνιακά το πρόσωπο και το άτομο μου (της α΄ εξ ημών) μέσω των δημοσιευμάτων που «ανακυκλώνετε» και διαρρέετε. Σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμεθα ρητά (η α΄ εξ ημών) για τις αστικές και ποινικές αξιώσεις μου λόγω της προσβολής της προσωπικότητάς μου από εσάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share