Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για το Γιώργο Σαμπάνη! H απώλεια που τον τσάκισε

H αφιέρωση που ραγίζει καρδιές..

9 Φεβρουαρίου 2019 16:17
Δύσκολες ώρες για το Γιώργο Σαμπάνη! H απώλεια που τον τσάκισε

Τα τελευταία 24ώρα ο πασίγνωστος τραγουδιστής δεν πιστεύει όσα ζει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαμπάνης περνάει τις χειρότερες ημέρες της ζωής του μιας και ένα άτομο από το στενό οικογενειακό του κύκλο βρίσκεται στο νοσοκομείο και αντιμετωπίζει ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας με κίνδυνο να χάσει τη ζωή του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, που φέτος εμφανίζεται το Acro, μπορεί να ξεσηκώνει το κοινό με τα τραγούδια του, ωστόσο βιώνει τον απόλυτο γολγοθά!

Χθες, όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο έμειναν έκπληκτοι με την αποκάλυψη αυτή κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαμπάνης είπε: «Το πιο σημαντικό πράγμα για τον κάθε άνθρωπο από εμάς νομίζω ότι είναι η οικογένεια. Αυτή την εβδομάδα η δική μου οικογένεια έχασε έναν πολύ δικό της άνθρωπο και από την άλλη, ένας ακόμα δικός μας άνθρωπος βρίσκεται σε κώμα. Είναι κατ’ ουσία νεκρός. Δεν θέλω να σας χαλάσω τη βραδιά, Είναι η τελευταία μου αναφορά, θέλω όμως να αφιερώσω τη βραδιά στη γιαγιά μου, θέλω να σας πω ένα τραγούδι γι’ αυτούς, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξω το στόμα μου και να τραγουδήσω, και μετά θα διασκεδάσουμε και θα το γκρεμίσουμε μέχρι το πρωί».

Το τραγούδι που θέλησε να αφιερώσει ήταν το "Για πού το 'βαλες καρδιά μου". Φυσικά, ο κόσμος που ήταν εκεί αμέσως στήριξε και αποθέωσε το τραγουδιστή με χειροκροτήματα.

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share