Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βουβός πόνος για την Αννίτα Πάνια: Το οικογενειακό δράμα και η σοβαρή ασθένεια σε προχωρημένο στάδιο!

Οι ηρωικές προσπάθειας της Αννίτας Πάνια!

8 Φεβρουαρίου 2019 11:46
Βουβός πόνος για την Αννίτα Πάνια: Το οικογενειακό δράμα και η σοβαρή ασθένεια σε προχωρημένο στάδιο!

Το μεγάλο -άγνωστο στο ευρύ κοινό- οικογενειακό δράμα που βιώνει με τον πατέρα της αποκάλυψε στο πρόσφατο παρελθόν η Αννίτα Πάνια!

Η παρουσιάστρια -έχοντας προσκεκλημένο τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο, η μητέρα του οποίου έφυγε από τη ζωή πάσχοντας από Αλτσχάιμερ-, δήλωσε στον «αέρα» της εκπομπής της ότι και ο μπαμπάς της έχει «χτυπηθεί» από την ίδια ασθένεια, η οποία και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο!

Τα τελευταία χρόνια, η Αννίτα Πάνια βιώνει τον βουβό πόνο κάθε παιδιού που βλέπει τον γονιό του να βασανίζεται από τις επιπτώσεις του Αλτσχάιμερ.


Ο πατέρας της παρουσιάστριας Ανδρέας Πάνιας

«Αρχισε να χάνεται»

Ο αγαπημένος της πατέρας, Ανδρέας Πάνιας, συνταξιούχος δικηγόρος, λίγο καιρό μετά τον ερχομό του εγγονού του, Ανδρέα Καρβέλα, που πήρε μάλιστα το όνομά του, άρχισε να... χάνεται στον κόσμο της σοβαρής ασθένειας που πλέον έχει εξελιχθεί σε μάστιγα, προσβάλλοντας ολοένα περισσότερους ανθρώπους.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια εμπιστευόταν αυτό το τόσο σοβαρό προσωπικό της πρόβλημα μόνο στα πολύ δικά της πρόσωπα. Ως γνωστόν, η Αννίτα είναι εντελώς αντίθετη στο να βγάζει τα προσωπικά της στη φόρα.

Ομως, προχθές, η παρουσία του Γιώργου Γιαννόπουλου στην εκπομπή της και η συγκινητική εξομολόγησή του για τη μητέρα του την έκαναν να ταυτιστεί με το πρόβλημα, λόγω της επιβαρυμένης υγείας του πολυαγαπημένου της πατέρα. «Ψιλοκόλλησα με το Αλτσχάιμερ, γιατί ζω το ίδιο με τον πατέρα μου, σε πολύ προχωρημένο στάδιο, κι αν πραγματικά αντιλαμβάνονται αυτοί οι άνθρωποι αυτό που τους συμβαίνει, είναι και λίγο έως πολύ άγριο» είπε η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share