Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz: Η μεγάλη απόφαση μετά από 10 χρόνια!

Τεράστια έκπληξη!

7 Φεβρουαρίου 2019 10:09
Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz: Η μεγάλη απόφαση μετά από 10 χρόνια!

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η πασίγνωστη Ελληνίδα και μίλησε για τον χωρισμό της!

Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας αποκάλυψε στην παρουσιάστρια πως εδώ και ενάμιση χρόνο έχει χωρίσει από τον επί δέκα χρόνια περίπου σύντροφό της, dj Rush, καθώς η ίδια ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια και εκείνος δεν αισθανόταν έτοιμος.

«Έξι χρόνια τον περνάει. Στην πορεία στα 10 χρόνια τα θέλω μου ήρθαν σε αντίθεση με τα δικά του. Δεν μου αρέσει να είμαι με μεγαλύτερο. Το Σάββατο έκλεισα τα 46 και ποτέ δεν είχα θέμα με τον γάμο, δηλαδή να πιέσω τον σύντροφό μου. Όταν ήμουν πια 40 ήθελα να δω αν μπορώ να κάνω παιδιά. Ο γιατρός μου είπε πως λειτουργούν όλα καλά. Το μοιράστηκα μαζί του. Δε μαλώσαμε ποτέ. Του ζήτησα αρχικά λίγο χρόνο, γιατί 10 χρόνια δεν τα πετάς. Είμαστε ενάμιση χρόνο που έχουμε χωρίσει. Χωρίσαμε γιατί ένιωσα ότι θέλω να κάνω το παραπάνω βήμα, που νομίζω ότι δεν ήταν έτοιμος εκείνη τη στιγμή και δεν ήθελα να τον πιέσω», είπε, μεταξύ άλλων, η Ελίνα Καντζά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share