Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είναι ολόιδιος ο πατέρας του! - Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη!

Μπορείτε να μαντέψετε;

2 Φεβρουαρίου 2019 10:14
Είναι ολόιδιος ο πατέρας του! - Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη!

Εσείς γνωρίζατε ότι ο Δημήτρης Φιλιππίδης, μονάκριβος γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της συζύγου του Ελπίδας είναι επίσης καλλιτέχνης;

Όπως αναφέρει ο ηθοποιός για τον γιο του, κάνει μαζί του μεταφράσεις σε έργα ενώ σπουδάζει και εκείνος υποκριτική.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξη του στη Real είχε αναφερθεί στην σχέση του με τον μονάκριβο γιο του Δημήτρη, καθώς επίσης και στην μεγάλη στήριξη που έχει ο ίδιος από τη σύζυγό του Ελπίδα.

Με τον γιο σου, τον Δημήτρη, μεταφράζετε έργα μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι βρισιές και τα ουρλιαχτά της Τατιάνας Στεφανίδου!

Εχουμε γίνει δυνατό μεταφραστικό δίδυμο (γέλια) και μαζί κάνουμε και το «Εγκλημα στο Οριεντ Εξπρές». Σπουδάζει θέατρο στο Εθνικό και είναι ενθουσιασμένος γι’ αυτό.

Ετοιμάζεται να παίξει δηλαδή;

Κάτσε να τελειώσει τη σχολή πρώτα. Είμαστε... κλασικοί σε αυτά!

Θέλεις να παίξετε μαζί, έτσι;

Θέλω σαν τρελός, γιατί είναι πάρα πολύ ταλαντούχο παιδί. Αλλά θα δοκιμαστεί αλλού, θα πειραματιστεί και όταν έρθει η ώρα ίσως παίξουμε και μαζί.

Φαντάζομαι τι έχει να ακούσει κι αυτός φέροντας το επίθετο Φιλιππίδης...

Πρέπει να το... πληρώσει επειδή είναι γιος μου; Δεν είναι δικό του... σφάλμα! Ο κάθε άνθρωπος τραβάει τον δικό του δρόμο χωρίς να βαραίνει από όλο αυτό. Δεν το λέω μόνο για τον Δημήτρη, το λέω γενικότερα.

Και η Ελπίδα που είναι πλάι σας με αγάπη;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο σοκαριστικό δυστύχημα στην Κρήτη: Νεκρός 20χρονος σε μετωπική σύγκρουση!

Η Ελπίδα κρατάει τα... μπόσικα. Είναι η ηρωίδα μου!

Ο ηθοποιός μάλιστα μιλώντας για τον γιο του είχε αναφέρει ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του.

«Ο Δημήτρης φέτος πέρασε στο πανεπιστήμιο, στη σχολή Θεατρικών Σπουδών στην Αθήνα, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς τα εκεί. Αν και σε πρώτο στάδιο οι σπουδές έχουν θεωρητική κατεύθυνση», παραδέχτηκε.

Όσο για το αν υπάρχει ενδόμυχος φόβος ότι κάποιοι θα συγκρίνουν το ταλέντο του μικρού με τον ίδιο, ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε: «Ε, δε θα γίνει; Αδίκως, βέβαια, αν με ρωτάς».

Πότε, όμως, του ανακοίνωσε ότι θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο;

«Πριν από ενάμιση χρόνο. Ξέρει και ξέρουμε ότι θα υπάρξει σύγκριση με τον πατέρα του, αλλά από την άλλη θα σταματήσουμε το όνειρο ενός ανθρώπου, εάν πράγματι κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, επειδή ο πατέρας του είναι ηθοποιός;», επεσήμανε και κατέληξε: «Με απασχολεί η πορεία του και μάλιστα έχω κι έναν επιπλέον λόγο γι’ αυτό. Καταρχήν, πιστεύω ότι ο Δημήτρης κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, είναι πάρα πολύ καλός. Θα χαράξει το δικό του δρόμο κι έχω την πεποίθηση, την επιθυμία, αλλά του το εύχομαι κιόλας, να γίνει καλύτερος από μένα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share