Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

Μαρία Τσούτσια: Έκανε την μεγάλη ανατροπή λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ!

Η κίνηση της Μαρίας Τσούτσια έξι μήνες μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ

29 Ιανουαρίου 2019 18:27
Μαρία Τσούτσια: Έκανε την μεγάλη ανατροπή λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ!

Έξι μήνες έχουν περάσει από τον άδικο χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ. Έξι μήνες μέσα στους οποίους η Μαρία Τσούτσια, είχε απομονωθεί, δεν μιλούσε με κανέναν και προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της....

Η τελευταία σύντροφος του νεαρού Σωκράτη ήταν μέσα σε ένα άδειο σπίτι, στο σπίτι τους, και ζούσε παρέα με τη θλίψη και τον πόνο.

Φίλοι, συγγενείς και γνωστοί προσπαθούσαν να την βγάλουν από την απομόνωση που είχε επιλέξει αλλά εκείνη ήθελε τον χρόνο της.

Το σοκ ήταν μεγάλο για την Μαρία Τσούτσια, από τη μια στιγμή στην άλλη, η ζωή της ανατράπηκε. Από εκεί που ζούσε ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του αγαπημένου της και έκαναν σχέδια για το μέλλον, όλα άλλαξαν σε μια στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραγκιοζιλίκια στην κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη: Το τραγικό περιστατικό που έγινε πάνω από το φέρετρο!

Ο θάνατος του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ τη βύθισε στο πένθος, στη θλίψη και στο σκοτάδι.

Έξι μήνες μετά και η Μαρία Τσούτσια, έκανε μια μικρή ανατροπή. Έκανε ένα μικρό βήμα.... Ενώ αρχικά είχε επιλέξει να απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς της στα social media, τώρα άρχισε σιγά σιγά να τους ξανα ενεργοποιεί.

Όμως! Η Μαρία έσβησε όλους τους φίλους που είχε και πλέον κάνει add στην friend list της πολύ επιλεκτικά αφού θέλει ακόμα και στην internetική της ζωή να έχει άτομα που πραγματικά ήταν δίπλα της στον Γολγοθά που ανέβηκε και συνεχίζει να ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα....

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαφανίστηκε ο "άνδρας" της Αννίτας Πάνια: Που βρίσκεται ο Βαγγέλης Νινίκας;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share