Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Ο καρκίνος που "χτύπησε" την πόρτα και το δημόσιο μήνυμα ανθρωπιάς!

Οι δύσκολες ώρες στην οικογένεια!

29 Ιανουαρίου 2019 09:40
Σοκ για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Ο καρκίνος που

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια μιλάει ακόμα και όταν δημοσιεύματα αφορούν άμεσα τη ζωή του.

Σε μία από τις ελάχιστες αναρτήσεις του στα social media, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο, που μίλησε για την «μάχη» του με τον καρκίνο.

«Νομίζω ότι αντιμετωπίζω τον καρκίνο με δύναμη, έτσι πρέπει να γίνεται. Η αθλιότητα της χημειοθεραπείας δεν με έχει καταβάλει, νιώθω τυχερός, είμαι και δημιουργικός. Είναι μονόδρομος», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο στιχουργός σε πρόσφατη συνέντευξή του, εξιστορώντας όσα έχουν συμβεί με την υγεία του τους τελευταίους μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι ξεκίνησε ο έρωτας Σίας Κοσιώνη - Κώστα Μπακογιάννη: Το ξέφρενο πάρτι γνωριμίας και οι κοινές διακοπές σε ελληνικό νησί!

Ο Ανδρέας θέλησε να στηρίξει τον Θάνο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και διαδικτυακά. Δημοσιεύοντας στο Facebook μία φωτογραφία του, έγραψε στην λεζάντα: «αγαπάω τον αδερφό του, όχι μόνο γιατί είναι αδερφός μου, αλλά γιατί είναι σε όλα μοναδικός Άνθρωπος!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share