Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Τα διαζύγια και ο μεγάλος έρωτας! Δεν φαντάζεστε που γνωρίστηκαν πρώτη φορά!

Η άγνωστη ζωή του ζευγαριού! Δεν φαντάζεστε

27 Ιανουαρίου 2019 15:44
Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Τα διαζύγια και ο μεγάλος έρωτας! Δεν φαντάζεστε που γνωρίστηκαν πρώτη φορά!

Πριν από 1,5 χρόνια Σία Κοσιώνη και του Κώστας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, μακριά από τα φλας των φωτογράφων – και 40 ημέρες μετά τον θάνατο του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο ενώ ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους, και φόντο τα καταπράσινα βουνά της Ευρυτανίας.

Η γνωριμία τους έγινε το 2013, όταν τα βλέμματα τους συναντήθηκαν πρώτη φορά στην ελληνοαμερικάνικη ένωση. Μία σχέση τέσσερα χρόνια που καταλήγει σε γάμο ενώ περιμένουν με αγωνία το πρώτο τους παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Αναστασιάδη: Σε τραγική κατάσταση η γυναίκα και τα παιδιά του!

Αυτός ωστόσο δεν είναι ο πρώτος γάμος για κανέναν από τους δύο. Ο Κώστας Μπακογιάννης παντρεύτηκε στις 15 Ιουλίου του 2006 την Κύπρια επιχειρηματία Κάλλια Καμπουρίδου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Μετά το διαζύγιο τους, ο Κώστας Μπακογιάννης απέκτησε ακόμη ένα παιδί από άλλη σχέση του.

Η Σία Κοσιώνη κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Έτσι ελάχιστοι γνωρίζουν πως η παρουσιάστρια ήταν παντρεμένη με τον Μιχάλη Λεάνη, δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη και πρώην σκηνοθέτη της εκπομπής Κομφούζιο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share