Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Φροντίζω έναν κύριο με άνοια γιατί τα οικονομικά μου δεν επαρκούν"! Αποκάλυψη από πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Ποια είναι;

26 Ιανουαρίου 2019 15:13

Αποκάλυψη έκανε πασίγνωστη ηθοποιός σε συνέντευξή της!

Η Θέμις Μπαζάκα εξομολογήθηκε ότι πέρα από την υποκριτική φροντίζει έναν κύριο με άνοια για να βγάζει κάποια παραπάνω χρήματα.

Πότε υπήρξατε για τελευταία φορά ανέμελη;

«Δεν θυμάμαι. Η ανεμελιά είναι κάτι που πραγματικά μου λείπει και με προβληματίζει πολύ τα τελευταία χρόνια, γιατί ονειρευόμουν να μεγαλώσω και να μην έχω ευθύνες, να ζήσω λίγο πιο μποέμικα, αλλά οι συνθήκες της ζωής μου δεν μου το επιτρέπουν. Φροντίζω έναν πατέρα που έχει άνοια, η κόρη μου δεν είναι ακόμη πλήρως τακτοποιημένη, τα δικά μου οικονομικά δεν επαρκούν. Είχα κάτι ωραίες στιγμές ανεμελιάς σε ένα ταξίδι που έκανα παντελώς μόνη το Πάσχα στην Πορτογαλία. Το είχα ανάγκη. Έλεγα δώστε μου μια εβδομάδα να φύγω κάπου μόνη μου».

Σ’ αυτά τα μοναχικά ταξίδια, δύο πράγματα συμβαίνουν συνήθως: ή περνάς τέλεια ή δεν αντέχεις τον εαυτό σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα Τουρκία: Διέρρευσαν φωτογραφίες των παικτών! Δεν φαντάζεστε που βρίσκονται τώρα και με ποιους!

«Εγώ πέρασα τέλεια. Καταρχάς, ήπια καφέ και διάβασα σε όλα τα καφέ της Λισαβόνας. Πρέπει να διάβασα μέσα σε μια εβδομάδα τρία βιβλία. Κοιμόμουν νωρίς, σηκωνόμουν 7:30, άνοιγα το βιβλίο μου, έτρωγα το πρωινό μου, ύστερα περπατούσα, ανέβαινα κάστρα, επισκεπτόμουν μουσεία. Ήταν καταπληκτικά. Μίλησα με αγνώστους, γνώρισα ανθρώπους, κατέβηκα στη θάλασσα, είδα τον Ατλαντικό. Αν δεν βγεις έξω στο δρόμο να ζήσεις και τα βλέπεις όλα μέσα από μια τηλεόραση με fake news, τίποτα δεν θα αλλάξει τελικά. Θυμάμαι τη συγχωρεμένη τη μάνα μου, μ’ έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε: “Αγάπη μου, μη βγεις σήμερα έξω. Λένε στην τηλεόραση ότι έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα.” “Πόσο ακραία, μανούλα μου;” ρωτούσα, “Ακραία παιδί μου, ακραία” έλεγε. Λες και είμαι από ζάχαρη και θα λιώσω», δήλωσε στο περιοδικό people.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share