Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτη αποκάλυψη για ηθοποιό του "Τατουάζ": "Δεν ήθελα να το κάνω γιατί..."

Δήλωση που θα συζητηθεί!

24 Ιανουαρίου 2019 16:20
Απίστευτη αποκάλυψη για ηθοποιό του

Η αποκάλυψη που κανείς δεν ήξερε μέχρι πρότινος ήρθε μέσα από συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος...

Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα "Secret", ο αγαπητός ηθοποιός εξομολογήθηκε τα πρώτα συναισθήματά του καθώς και την αντίδρασή του, όταν ο Ανδρέας Γεωργίου του πρότεινε το ρόλο του δολοφόνου!

Πιο συγκεκριμένα, είπε: "Όταν ο Ανδρέας Γεωργίου μου έδωσε τον ρόλο, δεν ήθελα να το κάνω. Σκέφτηκα ότι στην ελληνική τηλεόραση δεν έχουμε δει κάποιον ρόλο serial killer οπότε δεν ήξερα πώς θα το πάρει ο κόσμος. Με φόβισε, σκεφτόμουν πόσο θα με στιγματίσει ο ρόλος, θα ήμουν ο φονιάς... Αλλά, σιγά-σιγά, κατάλαβα ότι αυτή ακριβώς είναι η δουλειά μου, αυτή είναι η πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσω. Άλλωστε πάντα πηγαίνω εκεί που με φοβίζει κάτι, για να το ξεπερνάω. Οπότε το δέχτηκα και σκεφτόμουν τους τρόπους για να γίνει συμπαθητικός."

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι γονείς του τον κατηγορούσαν 14 χρόνια για το θάνατο του παππού! Σήμερα αποκαλύπτει τη μαύρη αλήθεια

Τέλος, τόλμησε να αναφερθεί και για τα προσωπικά του: "Πρώτος ο έρωτας. Μπορεί να σε αναζωογονεί, είναι ωραίο πράγμα. Μετά η σχέση. Σου δίνει μία ισορροπία. Η δουλειά έρχεται αμέσως μετά. Αφού θα έχεις τον έρωτα ως πηγή ενέργειας και τη δουλειά ως πηγή ισορροπίας, μπορείς να πετύχεις επαγγελματικά και έτσι θα έρθουν και τα λεφτά."

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share