Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έλλη Στάη: Οι πλαστικές επεμβάσεις και οι... κρίσεις!

Τι είπε η δημοσιογράφος;

22 Ιανουαρίου 2019 18:52
Έλλη Στάη: Οι πλαστικές επεμβάσεις και οι... κρίσεις!

Για την ηλικία της, τη σχέση της με το χρόνο αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις μίλησε η Έλλη Στάη σε παλαιότερη συνέντευξη της...

"Δεν με βασανίζει, απλώς με απασχολεί, όπως απασχολεί τους πάντες. Ποτέ δεν έκρυψα την ηλικία μου γιατί έτσι κι αλλιώς είναι όλα καταγεγραμμένα στο Διαδίκτυο. Στα 50 ταράχτηκα, πέρασα μια κρίση για τον φόβο της φθοράς και του θανάτου, αλλά μετά από μια εσωτερική διεργασία ξαναβρήκα την ισορροπία μου. Υπήρξε ο φόβος του περιθωρίου της ζωής", είπε η δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: "Γρήγορα αντιλήφθηκα ότι δεν μπορείς να πολεμήσεις κάτι που δεν πολεμιέται. Οταν αγαπάς αυτό που σου συμβαίνει, τότε και αυτό σου φέρεται καλά. Έχω δυνατή άποψη επί του συγκεκριμένου θέματος. Μεγαλώνω και μεγαλώνω καλά, έχοντας υγεία, δημιουργικότητα, ενέργεια και είμαι πια συνειδητοποιημένη στο τι θέλω. Έχω ανακαλύψει την ισορροπία με τον χρόνο και έχω συμμαχήσει με τον ψυχικό, τον διανοητικό και τον σωματικό μου εαυτό".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται η νέα κακοκαιρία "Φοίβος" με χιόνια και καταιγίδες!

Όσο για τη γνώμη της για τις πλαστικές επεμβάσεις δήλωσε: "Μπορούμε να κάνουμε βελτιωτικά πράγματα, φτάνει να έχουμε το μυαλό να κάνουμε αυτά που σηκώνει η δομή μας, χωρίς να παραμορφωνόμαστε. Και πάντα διατηρώντας αυτογνωσία περί του γελοίου. Τον χρόνο πρέπει να τον αφήνουμε να εναποθέτει τα σημάδια του. Εγώ κάθε έτος που περνά βλέπω το σημάδι του χρόνου και το αποδέχομαι. Αν τώρα από τα τρία σημάδια μπορώ να απαλείψω τα δύο, θα το κάνω, αλλά ένα σημάδι πρέπει να το αποδεχτείς, να το αγαπήσεις και να το αφήσεις να υπάρχει".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share