Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαρία Τσούτσια: Ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό της 6 μήνες μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ!

Προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της!

17 Ιανουαρίου 2019 10:15
Μαρία Τσούτσια: Ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό της 6 μήνες μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ!

Ο θάνατος του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ σόκαρε το Πανελλήνιο τον περασμένο Ιούλιο!

Εκτός από την οικογένειά του ο νεαρός εφοπλιστής άφησε πίσω του και την σύντροφό του, Μαρία Τσούτσια, με την οποία φήμες τον ήθελαν να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας! Ωστόσο ο Θεός είχε άλλα σχέδια!

Η Μαρία Τσούτσια σήμερα, 6 μήνες μετά την τραγωδία, παραμένει εξαφανισμένη! Κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται! Κανείς εκτός της κολλητής της φίλης, Παυλίνας Βουλγαράκη!

Η φίλη της Μαρίας αλλά και του Σωκράτη στην κηδεία του τελευταίου του "υποσχέθηκε" πως θα προσέχει την κοπέλα του!

Και έτσι και έπραξε! Οι δύο κολλητές είναι αχώριστες και η Παυλίνα έχει διαρκώς το μυαλό της στην φίλη της Μαρία, η οποία ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει το κακό που την βρήκε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΣΚΑΙ: Κόβει εκπομπή κορυφαίου παρουσιαστή πριν καν αρχίσει!

Η Παυλίνα, κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, θα γινόταν κουμπάρα στον γάμο των παιδιών, εάν ο θάνατος δεν προλάβαινε να μπει ανάμεσά τους.

Το ζευγάρι Μαρίας - Σωκράτη και η Παυλίνα ήταν μια πολύ δεμένη παρέα. Ενα πολύ δυνατό μήνυμα, που απευθυνόταν μόνο προς τον Σωκράτη Κόκκαλη jr, και σε κανέναν άλλον, παρότι δεν θα το διάβαζε ποτέ, ήταν μάλιστα η αιτία για την αποκάλυψη αυτής της σχέσης. «Μέχρι την τελευταία μου πνοή σού ορκίζομαι ότι θα την προσέχω. Το ξέρω πως θα είσαι πάντα μαζί μας και θα μας οδηγείς. Σ’ αγαπώ και θα σε τιμώ για πάντα. Παυλίνα» ήταν το μήνυμα αγάπης, και συνάμα η υπόσχεση της Παυλίνας Βουλγαράκη προς τον αγαπημένο φίλο της Σωκράτη, που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή, ότι θα βρίσκεται στο πλάι της Μαρίας του.

Μαρία και Παυλίνα γνωρίστηκαν στο δημοτικό σχολείο και συνέχισαν μαζί να κάνουν κολλητή παρέα και στο Κολλέγιο, όπου προστέθηκε και ο Σωκράτης. Η φιλία τους εκεί γιγαντώθηκε και το επόμενο βήμα θα ήταν η κουμπαριά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιώτα Βλαντή: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι ο σύντροφός της! Έχουν 20 χρόνια διαφορά!

Οσοι παρακολουθούν την πορεία της Παυλίνας στα μουσικά δρώμενα, που ομολογουμένως είναι σπουδαία, γνωρίζουν ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης jr δεν έλειψε ποτέ από κανένα live της, είτε σε μουσικές σκηνές είτε σε συναυλίες.

Τα δύο κορίτσια, που ήταν παντού μαζί και αρκετά βράδια η Παυλίνα τα περνούσε στο σπίτι του ζευγαριού, μόλις χτύπησε το τηλέφωνο κι έμαθαν τα νέα κατέρρευσαν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share