Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

10 πράγματα που παίρνουμε όρκο πως δεν γνώριζες ποτέ για την Ελένη Μενεγάκη!

Με το 8ο πάθαμε πλάκα!

16 Ιανουαρίου 2019 12:45
10 πράγματα που παίρνουμε όρκο πως δεν γνώριζες ποτέ για την Ελένη Μενεγάκη!

Είναι από τις πιο καλοπληρωμένες παρουσιάστριες της ελληνικής TV - Βασίλισσα άλλοτε της πρωινής & πλέον της μεσημεριανής ζώνης.

Ξεκίνησε την πορεία της στην Tv δροσερό κορίτσι τη δεκαετία του '90 και δεν άργησε να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη που ακόμη και σήμερα κρατάει τα σκήπτρα και παραμένει το θρόνο της πιο αναγνωρίσιμης Ελληνίδας παρουσίαστριας. Κι όμως η ζωή της Ελένης δεν ήταν πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα!

Το Athensmagazine.gr σας γνωστοποιεί τα 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε ποτέ για την ίδια:

Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια
Η Ελένη δεν το κρύβει και έχει πολλές φορές μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. Η ίδια γεννήθηκε στο Κερατσίνι και μεωγάλωσε στον Κολωνό ενώ χρήματα δεν περίσσευαν. Ακόμη και στο σινεμά - - όπως έχει η ίδια εξομολογηθεί στον αέρα έμπαινε λαθραία με επίκληση στο συναίσθημα και με τη βοήθεια ενός μικρού ψέματος. Η μητέρα της έλεγε πως θέλει να πάρει το μεγαλύτερο παιδί από το σινεμά, έμπαιναν στη μέση της ταινίας κι έβγαιναν όταν αυτή είχε πια τελειώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρομίνα Κωστέα: Το "κορίτσι" του Αργυρού, η λιποθυμία και το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο!

Θυμήσου και μια φωτογραφία της απ΄ όταν ήταν παιδί που έχει παίξει στην εκπομπή της.

Δεν ήταν πάντα ξανθιά
Θυμήσου την Ελένη της Mega Banca με τον Γιώργο Πολυχρονίου όταν αποκάλυπτε τα τετράγωνα (σε πάμε χρόνια πίσω) ή τη συμμετοχή της στη σειρά Πάτερ Ημών με συμπρωταγωνιστή τον Κώστα Καρρά.

Έχει παίξει σε διαφήμιση μαζί με την Κατερίνα Λέχου τη δεκαετία του '90!
Στα πρώτα τους βήματα Ελένη Μενεγάκη και Κατερίνα Λέχου έπαιξαν μαζί σε διαφήμιση για σαμπουάν. Τις αναγνωρίζεις; Δες τη διαφήμιση


Στο πρώτο δοκιμαστικό για τον πρωινό καφέ πήρε συνέντευξη από την Άννα Βίσση
Όπως έχει αποκαλύψει η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της "Ελένη" όταν έκανε δοκιμαστικό για τον "Πρωινό Καφέ" δεν ήξερε καν για τι εκπομπή την είχαν φωνάξει. Τότε ήταν που πήρε την πρώτη της συνέντευξη από την... φανταστική Άννα Βίσση την οποία υποδευόταν μια δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριος καυγάς στον ΣΚΑΙ: Έξαλλος ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Παίρνει την εκπομπή και φεύγει!

Έχασε τον πατέρα της σε ηλικία 2,5 ετών
Η Ελένη έχασε τον πατέρα της από καρκίνο όταν ήταν δυόμιση χρονών κι όποτε μιλάει γι΄αυτόν βουρκώνει ακόμη και σήμερα. Στη φωτογραφία εμφανίζεται με τον αδελφό της στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία, όπως επίσης και στον πατέρα του και πατριό της.

Την έχουμε δει και σε βιντεοκλίπ
Το δροσετό κορίτσι που συμμετέχει στο βιντεοκλιπ του Μιχάλη Ρακιτζή για το τραγούδι "Προκαλείς" δεν είναι άλλο από την Ελένη Μενεγάκη.


Ο Λάτσιος δεν ήταν ο πρώτος της γάμος
Η Ελένη Μενεγάκη ανέβηκε για πρώτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας το 1989 με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη. Μετά από ένα χρόνο, όμως, ήρθε το διαζύγιο. Ο Σταύρος Γαρδέρης ήταν ο άνθρωπος που τη βοήθησε στα πρώτα της βήματα και στάθηκε στο πλευρό της βοηθός και συμπαραστάτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι τραγικές ώρες πασίγνωστης ηθοποιού: Διαγνώστηκε με καρκίνο!

Ήταν συμμαθήτρια με τον Λιάγκα
Η Ελένη Μενεγάκη με το Γιώργο Λιάγκα όχι μόνο είναι συνομίληκοι αλλά υπήρξν και συμμαθητές κι ιδού τα ντοκουμέντα. Δες τους μαρκαρισμένους στην παραπάνω σχολική φωτογραφία.

Έχει υπάρξει και γραμματέας
Δε ξέρουμε αν στην πραγματικότητα έχει εργαστεί ως γραμματέας, όμως σε ένα από τα πρώτα guest της στη σειρα "Αχ Ελένη" η Μενεγάκη υποδύεται τον ρόλο της γραμματέας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ.: Πέθανε η Agnes, η σκυλίτσα-θρύλος της Δίωξης Ναρκωτικών!

Είναι πιστή Χριστιανή
Πιστή Χριστιανή είναι η Ελένη Μενεγάκη και μεριμνεί να εκκλησιάζεται συχνά. Η Ελένη έχει μάλιστα βοηθήσει με τις προσφορές της την αναστήλωση ναού ενώ παλαιότερα όταν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας κοντινού της προσώπου προσέφυγε για χάρη στην Παναγιά της Τήνου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share