Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η αλήθεια για τον γάμο Μπακογιάννη - Κοσιώνη! Το μεγάλο ψέμα

Μόνο εδώ!

16 Ιανουαρίου 2019 10:57
Αποκάλυψη: Αυτή είναι η αλήθεια για τον γάμο Μπακογιάννη - Κοσιώνη! Το μεγάλο ψέμα

Μπορεί άπαντες να έχουν βαλθεί να χωρίσουν την Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη, ωστόσο η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από αυτή που διαβάζουμε στα Μέσα!

Το Athensmagazine.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του περιβάλλοντος της οικογένειας, η οποία είναι έξαλλη με όσα γράφονται ωστόσο δεν κινείται διαφορετικά διότι είναι μια δύσκολη περίοδο με αυξημένες επαγγελματικές δραστηριότητες και για τους δύο!

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι σίγουρα ένας από τους ελάχιστους έντιμους πολιτικούς σ' αυτή την χώρα και η είδηση του δήθεν χωρισμού βγήκε μόνο για να κάνει κακό στην εικόνα του προς τα έξω εν όψει εκλογών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Κέρκυρα: Σκοτώθηκε 8χρονη μαθήτρια μπροστά στη μητέρα της!

Από την δική της πλευρά η Σία Κοσιώνη έχει βαρεθεί να διαψεύδει μέσω Instagram την είδηση αυτή και πληροφορίες μας αναφέρουν πως το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο και... ενωμένο από ποτέ σε μια περίοδο με αρκετή πίεση και για τους δύο!

Μάλιστα το ζευγάρι, μετά το πέρας των εκλογών όπου ο Κώστας Μπακογιάννης κατεβαίνει για Δήμαρχος Αθηνών, είναι διατεθειμένο να πάρει θέση και να διαψεύσει όλα όσα γράφονται!

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ενωμένη η οικογένεια τραβάει μια "κόκκινη γραμμή" και δεν ασχολείται με τις κακόβουλες φήμες που έχουν σκοπό να χαλάσουν την εικόνα του Κώστα Μπακογιάννη προς τα έξω!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share