Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του…»: Σπάει την σιωπή του ο Πάνος Μιχαλόπουλος!

Οι τραγικές στιγμές!

15 Ιανουαρίου 2019 16:18
«Δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του…»: Σπάει την σιωπή του ο Πάνος Μιχαλόπουλος!

Ο άφαντος Πάνος Μιχαλόπουλος, ο ηθοποιός που όλοι ψάχνουν για μία δήλωση του όλα αυτά τα χρόνια, ανοίγει την καρδιά του στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και μιλά για την απώλεια που τον στιγμάτισε…

«Δεν ήταν απλά οι ταινίες που κάναμε με τον Σωτήρη. Είχαμε μια πολύ στενή, οικογενειακή φιλία, που θα μείνει αναντικατάστατη. Και με τον γιο μου έκανε παρέα ο Σωτήρης και σε πολλές ταινίες παίξαμε και σε πολλά θεατρικά. Αλλά κυρίως κάναμε στενή παρέα. Ήταν η ίδια μας η οικογένεια ο Σωτήρης Μουστάκας. Και ήταν σπουδαία ψυχή και άνθρωπος. Σκέψου, δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του», λέει ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Δεν ήταν όμως αυτό το μοναδικό αντίο που του στοίχισε. «Αυτή είναι η μεγάλη μου πίκρα. Έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι που είχαμε κάτι παραπάνω από μια συνεργασία. Είχαμε στενή φιλία. Ο Σωτήρης Μουστάκας, ο Γιάννης Δαλιανίδης… Είχα ζήσει μαζί τους πάρα πολύ ωραίες στιγμές και καταστάσεις. Και αυτό με λυπεί. Γιατί έφυγαν νέοι από τη ζωή και θα μπορούσαν να δώσουν πολλά στο επάγγελμά μας», αναφέρει συγκινημένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην showbiz: Ζευγάρι με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Για ποιο λόγο ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποφάσισε να μην εμφανιστεί ποτέ σε τηλεοπτική εκπομπή και να αποτραβηχτεί από οποιαδήποτε καλλιτεχνική δράση περίπου 10 χρόνια τώρα; «Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Εγώ ποτέ δεν το επεδίωξα, γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Δεν έχω πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση, ούτε σε κάποιο σίριαλ. Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές, αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Πίστεψε με, δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει», καταλήγει ο ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share