Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ένα βήμα πριν το γάμο το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

O λόγος για...

13 Ιανουαρίου 2019 12:25
Ένα βήμα πριν το γάμο το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Η σχέση τους δοκιμάστηκε, πέρασε από... σαράντα κύματα και πολλές φουρτούνες, για να καταλήξει σήμερα να έχει τις ισορροπίες που χρειάζονται ώστε να είναι δυνατή και να διανύει την καλύτερή της περίοδο.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό φιλικό περιβάλλον τους, πρόσφατα αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να κάνουν το πιο σημαντικό βήμα στη σχέση τους, που δεν είναι άλλο από τον γάμο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Realnews".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση, παραιτούμαι

«Μετά τη συγκατοίκησή τους πριν από μερικούς μήνες, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και δημιούργησε τις απαραίτητες βάσεις για τη σχέση τους, οι δυο τους δείχνουν έτοιμοι να τολμήσουν και τον γάμο, αφού έχουν διαπιστώσει πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον», σχολιάζουν άνθρωποι από το περιβάλλον τους. Ετσι, λοιπόν σκοπεύουν να δώσουν στην ιστορία αγάπης τους, που ξεκίνησε την άνοιξη του 2014, την πιο γλυκιά έκβαση. Για τα επόμενα τριάμισι χρόνια υπήρξαν αχώριστοι. Τον Ιούνιο του 2017, όμως, οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι εντατικοί ρυθμοί προπονήσεων και των δύο έφεραν σύννεφα, που εξελίχθηκαν σε κρίση. Τότε ο Λευτέρης είχε αυξήσει τους προπονητικούς του ρυθμούς και η Βασιλική αποφάσισε να φύγει για το εξωτικό Παλαουάν στις Φιλιππίνες, προκειμένου να συμμετάσχει στο «Nomads».

Όταν αποχώρησε από το ριάλιτι, στα μέσα Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς, κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, ήρθαν ξανά σε επαφή και αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους. Τελικά, αυτός ο έρωτας αποδείχθηκε πολύ δυνατός για να σβήσει άδοξα και όχι μόνο πέτυχε η επανασύνδεση, αλλά αποφάσισαν και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, αυτό της συγκατοίκησης. Και τώρα πάνε... κατευθείαν για γάμο!

Ο χρυσός ολυμπιονίκης και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο άθλημα των κρίκων χάρισε στη σύντροφό του, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, ένα υπέροχο δώρο: ένα υπερατλαντικό ταξίδι στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, τη Νέα Υόρκη. Έτσι, αν και οι δυο τους επέλεξαν να περάσουν τα Χριστούγεννα στην Αθήνα για να βρίσκονται κοντά και στους γονείς τους, τις επόμενες ημέρες έφτιαξαν βαλίτσες και ταξίδεψαν μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες, για να συναντήσουν καλούς τους φίλους και να υποδεχθούν το νέο έτος μαζί τους.

Οι δυο τους, σε αυτή την όμορφη γιορτινή τους απόδραση, είχαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτες στο Μανχάταν και να περιηγηθούν στην κοσμοπολίτικη αμερικανική μεγαλούπολη, που ήθελαν πολύ να ανακαλύψουν. Έβγαλαν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ απόλαυσαν όμορφες βόλτες στην πόλη, αλλά και την παρέα των καλών τους φίλων, που τόσο πολύ είχαν ανάγκη. Οι συνεχείς προπονήσεις των δύο όλα αυτά τα χρόνια τούς άφηναν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για κοινωνική ζωή και διασκέδαση.

Τώρα, λοιπόν, που ο Λευτέρης διανύει περίοδο αποθεραπείας μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στο χέρι του και που η Βασιλική έχει... κρεμάσει τα παπούτσια της μετά την απόφασή της να εγκαταλείψει την ενεργό δράση στο άθλημα που υπηρετούσε με τόση αφοσίωση από μικρή, έχουν και οι δύο αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους για να γευτούν τις χαρές της ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις (14/20) από τον Κώστα Λεφάκη!

Οι τρυφερές αγκαλιές του ζευγαριού, τόσο στο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη όσο και στις τελευταίες κοσμικές του εξόδους, αποδεικνύουν περίτρανα πως ο Λευτέρης και η Βασιλική έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο τους.

Εκτός από την απόφασή τους να πορεύονται μαζί σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν το ίδιο και σε επαγγελματικό. Αυτή την περίοδο ετοιμάζουν ένα γυμναστήριο στη Γλυφάδα, ενώ ο Λευτέρης περιμένει πώς και πώς να έρθει η άνοιξη, οπότε και θα ξεκινήσει και πάλι τις προπονήσεις του, μιας και θα έχει ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του. Κάτι που σημαίνει πως η νέα χρονιά ξεκίνησε για το ζευγάρι με καλές προοπτικές και σχέδια προς υλοποίηση.

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share