Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Μπέζος: "Δεν μ’ ενδιαφέρει η προτίμηση του κόσμου, αλλά..."

Τι απαντά ο ηθοποιός;

12 Ιανουαρίου 2019 15:42
Γιάννης Μπέζος:

Ο ηθοποιός, μίλησε για όλα...

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό περιοδικό «ΜΥtv» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο έδωσε ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η στιγμή από το παρελθόν που θέλει να ξεχάσει για πάντα η Σίσσυ Χρηστίδου!

Όταν πήρατε τα πρώτα σενάρια στα χέρια σας, περιμένατε ότι η σειρά θα αγαπηθεί από το ευρύ κοινό;

Καταρχήν, η σειρά είναι ισπανικό εγχείρημα το οποίο έχει μεταφερθεί στα ελληνικά δεδομένα με πάρα πολύ ωραίο τρόπο. Ξέρετε, δεν είναι εύκολη η μεταφορά από ένα ξένο. Από εκεί και πέρα, το πρώτο υλικό, δηλαδή το κείμενο, έχει μεγάλη σημασία. Προσωπικά, δεν ήξερα αν θα κάνει επιτυχία ή όχι, αλλά ήξερα ότι έχουμε στα χέρια μας κάτι πολύ καλό και μπορούμε να προσπαθήσουμε πάνω σ’ αυτό. Άλλωστε, ποτέ δεν ξέρεις αν κάτι θα κάνει επιτυχία ή όχι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο άνθρωπος που επηρέασε όσο λίγοι την επιστήμη τα τελευταία 50 χρόνια!

Στην προκειμένη περίπτωση, πέρα από το σενάριο και το καστ, έπαιξε ρόλο η ανάγκη του κοινού να δει μια καλή κωμωδία;

Ο κόσμος προτιμάει πολύ ωραία πράγματά αλλά και τις πολύ μεγάλες σαχλαμάρες, όπως ξέρετε. Δεν μ’ ενδιαφέρει τι προτιμά ο κόσμος, αλλά τι προτιμώ εγώ να κάνω την εκάστοτε στιγμή. Αν μια δουλειά έχει κάτι να του πει θα ακολουθήσει. Ωστόσο, το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς, όχι ο κόσμος. Κι αυτό το τονίζω διότι πάντα το φέρνουν σαν επιχείρημα: «τι θέλει ο κόσμος» κ.ο.κ. Ο κόσμος μπορεί να θέλει πολλά πράγματα και περίεργα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε. Πρέπει, όμως, αυτό που κάνουμε κάθε φορά να το υπερασπιζόμαστε σαν να είναι ό,τι καλύτερο, να το κάνουμε με πραγματικό πάθος και να μην έχουμε σαν δικαιολογία ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Αυτά είναι άλλοθι.

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share