Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η απίστευτη εξομολόγηση του Πασχάλη που μας άφησε άφωνους: «Με την Αλίκη χωρίσαμε... »

Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του!

11 Ιανουαρίου 2019 15:26
Η απίστευτη εξομολόγηση του Πασχάλη που μας άφησε άφωνους: «Με την Αλίκη χωρίσαμε... »

Μιλάς μαζί του και άθελά σου τραγουδάς από μέσα σου επιτυχίες του: Το «Σχολείο», «Ο τρόπος», «Το κορίτσι του Μάη», «Ουρανέ που περνάς», «Ο Αλέξης» είναι μόνο λίγες από τις αξέχαστες ερμηνείες του Πασχάλη και των Olympians που ακούγονται μέχρι σήμερα.

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης μίλησε στο youweekly.gr για την σύζυγο του με την οποία έχουν ζήσει μαζί 51 χρόνια και αποκαλύπτει τον άγνωστο χωρισμό τους!

Ποιον είχατε να σας προσέχει ως καλλιτέχνη;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κέρκυρα: Δεν ξυλοκοπήθηκε ο παιδοκτόνος σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης!

Την Αλίκη. Είναι στήριγμα, σύντροφος, γυναίκα, μητέρα και φίλη... Είναι ανεκτίμητη σύντροφος και ο κόσμος την έχει παρεξηγημένη, νομίζει ότι είναι τόσο αυστηρή όσο φαίνεται. Δεν είναι! Είναι αυστηρή εκεί που πρέπει και είναι κυριολεκτικά μπαχτσές όταν τη ζήσεις.

Τι σας κρατάει κοντά της για 51 χρόνια;

Πρώτα απ’ όλα ο χαρακτήρας της, η αγάπη της, η ακεραιότητά της, ότι λέει τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Δεν μου χαρίζεται εύκολα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαλλιοτράβηγμα στο Πρωινό για το Power of love! - Ο απίστευτος τσακωμός Σκορδά - Ουγγαρέζου στον αέρα!

Την εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια;

Όχι, με ανοιχτά μάτια, δεν έχω λόγους να τα κλείσω. Την εμπιστεύομαι, χωρίς να σημαίνει αυτό πως ο Πασχάλης είναι άβουλος σύντροφος, είναι πολύ δύσκολος. Δεν είμαι εύκολος χαρακτήρας.

Πώς γνωριστήκατε;

Μεγαλώναμε στην ίδια γειτονιά. Κάποια στιγμή πέρασε δίπλα μου με την παρέα της και μου είπε: «Hello drugstore men» – όπως λεγόταν το συγκρότημα που ήμουν τότε. Ξεκίνησε μία φιλική γνωριμία, ένα ενδιαφέρον μου για μία φίλη της που δεν προχώρησε, και κάποια στιγμή ήρθαμε κοντά, κάναμε έναν εξάμηνο πλατωνικό δεσμό και μας χώρισε ο πατέρας της. Μας είδε στον δρόμο που περπατούσαμε πλάι-πλάι, επενέβη, περιόρισε την Αλίκη στις εξόδους της, χωρίσαμε για ενάμιση χρόνο και μετά ξανασυναντηθήκαμε, έκτοτε είμαστε συνεχώς μαζί.

Από τότε είπατε «είναι η γυναίκα της ζωής μου»;

Όχι, αυτό το είπα πολύ αργότερα, αφού ζήσαμε 8 χρόνια μαζί. Είχαμε πει πως όταν τελειώσει το πανεπιστήμιο θα μιλήσουμε για γάμο. Όντως πήρε το πτυχίο της και της έκανα πρόταση γάμου ενώ δεν το περίμενε.

Μέσα σε τόσα χρόνια γάμου υπήρχαν στιγμές που κάποιος από τους δύο ήθελε να ανοίξει την πόρτα και να φύγει;

Όχι, αλλά διαφωνίες ασφαλώς υπήρξαν και υπάρχουν. Οι διαφωνίες σε μία συμβίωση δεν μπορεί να λείψουν, εξαρτάται όμως πώς θα τις ξεπεράσει το ζευγάρι. Ποτέ ο θυμός μου δεν κράτησε για περισσότερο από 24 ώρες, μέχρι τώρα κοιμόμαστε αγκαλιά.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share