Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σίσσυ Ζουρνατζή: Τι απαντά ο πρώην της στις κατηγορίες κακοποίησης! - «Με χρησιμοποιεί για λόγους μάρκετινγκ...»

Η ανάρτηση κόλαφος στα social media!

10 Ιανουαρίου 2019 09:35
Σίσσυ Ζουρνατζή: Τι απαντά ο πρώην της στις κατηγορίες κακοποίησης! - «Με χρησιμοποιεί για λόγους μάρκετινγκ...»

Σάλος έγινε με τα όσα δήλωσε η παίκτρια του Nomads, Σίσσυ Ζουρνατζή, η οποία είχε κάνει δημόσια πρόταση γάμου στον σύντροφό της και μετά χώρισε!

Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι χώρισε και κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση.

Ο πρώην αγαπημένος της, Χρήστος Γιάτσας απάντησε μέσω Facebook στα όσα του καταλόγισε λέγοντας: «Το να χρησιμοποιεί κανείς μια τόσο όμορφη σχέση για λόγους μάρκετινγκ προκειμένου να γίνει σύμβολο… φεμινισμού και να κερδίσει likes, follows και συνακόλουθα διαφημίσεις είναι τουλάχιστον αποτρόπαιο και θλιβερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή βόμβα στον θάνατο του 22χρονου Αλέξανδρου από την Λάρισα: Δεν πέθανε από πιστολάκι μαλλιών!

Η πρόταση γάμου στο Nomads ήταν για λόγους εντυπωσιασμού; Αλλά δεν αρκούσε. Και είναι πραγματικά απάνθρωπο με τον πιο επονείδιστο τρόπο ανυποψίαστους ανθρώπους για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Μείνετε μακριά από άτομα που διεκδικούν την αυτοπροβολή τους με κάθε τρόπο και ξεπουλάνε την προσωπική τους ζωή για μερικά κλικ και χρήματα.

Ντροπή, αλλά και σε όσους στέλνουν απειλητικά μηνύματα επί τόπου χωρίς να γνωρίζουν την κατάσταση και κατά των οποίων επιφυλάσσομαι να κινηθώ νομικά».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share