Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αποκαλύπτει τα πάντα για τα παιδικά του χρόνια!

Που μεγάλωσε ο πρωταγωνιστής του "Τατουάζ";

7 Ιανουαρίου 2019 19:23
Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αποκαλύπτει τα πάντα για τα παιδικά του χρόνια!

Ο γοητευτικός "Τόνι" από την αγαπημένη σειρά "Τατουάζ" είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς νέους ηθοποιούς που έχουν "κλέψει" αρκετές καρδιές και προκαλούν ταχυκαρδίες στις τηλεθεάτριες!

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Omikron και αποκάλυψε που μεγάλωσε, πως ήταν τα παιδικά του χρόνια αλλά και ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο "σοκ" για την Ελένη Μενεγάκη: "Μα είναι δυνατόν;"

Είχε χαρούμενα παιδικά χρόνια ο ΜΙχάλης Λεβεντογιάννης; "Ναι. Μεγάλωσα στον Βοτανικό, με τους γονείς μου και τον αδελφό μου, Δημήτρη, που είναι δύο χρόνια μικρότερος και είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Πρόλαβα τον Βοτανικό όπου ήταν μόνο το «Mamacas» και οι τσιγγάνοι – μέχρι τα 13 μου, αυτή ήταν η εικόνα. Εκεί όπου σήμερα είναι η πλατεία με το μετρό του Κεραμεικού, ήταν η παιδική χαρά που έπαιζα. Ακόμα και εκεί που σήμερα είναι πολλά μπαρ, τότε ήταν εγκαταλειμμένα σπίτια με στέρνες. Την έχω συνηθίσει πλέον τη σημερινή κατάσταση, αλλά αν με ρωτήσεις ποια εικόνα προτιμώ, θα σου έλεγα την πρώτη, αν και τότε περιμέναμε πώς και πώς την εξέλιξη." αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ήταν όμως καλός μαθητής; "Όχι, δεν ήμουν. Αν και μου άρεσε η έκθεση και η ιστορία. Έδωσα Πανελλήνιες, αλλά δεν έκανα μηχανογραφικό, γιατί είχα αποφασίσει να σπουδάσω μάρκετινγκ, σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Αποφοιτώντας, ξεκίνησα να δουλεύω σε εταιρίες μάρκετινγκ, αλλά η πορεία μου εκεί αποκόπηκε γιατί έπρεπε να πάω στρατό. Η γείωση." απάντησε στο περιοδικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Δεν πάει το μυαλό σας τι δουλειά έκανε ο Γιώργος Λιάγκας πριν γίνει δημοσιογράφος!

Πώς έκανε στροφή και ασχολήθηκε με την υποκριτική; Ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός; "“Ούτε καν! Δεν το είχα ποτέ αυτό. Ήμουν αγχωμένος, ντροπαλός, και νευρικός, Θυμάμαι την πρώτη φορά που με ανέβασαν στη σκηνή, όντας σπουδαστής, να πω το όνομά μου, τραύλισα το επίθετό μου (γέλια). Μου άρεσε, όμως, πάντα το θέατρο. Ο λόγος που άλλαξα δουλειά; Στα 22 μου, τότε που εργαζόμουν σε ιδιωτικές εταιρίες, έβγαζα καλά λεφτά, και δούλευα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, ήμουν στα τηλέφωνα με κανάλια, με ανθρώπους πίσω από προϊόντα. Ένας λόγος που το σταμάτησα αυτό ήταν ότι ήθελα να έχω προσωπικό χρόνο για μένα.” είπε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share