Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ναταλία Γερμανού: Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει τι ζητά από έναν άντρα!

"Για να πέσω ξερή από θαυμασμό πρέπει..."

31 Δεκεμβρίου 2018 19:01
Ναταλία Γερμανού: Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει τι ζητά από έναν άντρα!

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας άνδρας για να την κάνει να πέσει.. ξερή!

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για όλα!

Θα ήθελε να τη βρει ο νέος χρόνος, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με τον έρωτά της κάτω από ένα γκι; "Θα ήθελα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να είμαι με τον έρωτά μου και να με βρει μαζί του ο νέος χρόνος. Το γκι όμως ως απαραίτητο στοιχείο του ντεκόρ δεν με τρελαίνει. (γέλια) Ιδανικά, θα ήθελα το 2019 να με βρει στο χιονισμένο Τσεπέλοβο, που το λατρεύω. Μου αρέσουν τα Ζαγοροχώρια, το Τσεπέλοβο, το Πάπιγκο… Για το χειμώνα, όχι το καλοκαίρι. Τώρα είναι ιδανικά εκεί, με τραχανάδες, σούπες και ζεστές σοκολάτες" απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: 19χρονη εγκατέλειψε το σπίτι της αναζητώντας το ανώτερο νόημα της ζωής (photos)

Τι την συγκινεί όμως σε έναν άνδρα για να ασχοληθεί μαζί του; Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε: "Στο παρελθόν ενθουσιαζόμουν πιο εύκολα. Μπορούσα να ερωτεύομαι και δύο και τρεις φορές το χρόνο, αν δεν ήμουν σε σχέση. Ή νόμιζα πως ερωτευόμουν… Τώρα πλέον, όντως, πρέπει κάποιος να διαθέτει συνταρακτικό μυαλό και να πέσω ξερή από θαυμασμό, να αναρωτιέμαι συνεχώς «μα πώς τα λέει, τι γοητεία είναι αυτή, τι χιούμορ διαθέτει!». Να έχει όλο το πακέτο πέραν της γοητείας όμως. Βλέπεις, δεν είπα «όμορφος», αλλά «γοητευτικός». Γιατί μπορεί να μου αρέσει και οι φίλοι μου να λένε «χάλια είναι». Πρέπει να τον θαυμάζω υπερβολικά για να ασχοληθώ και να αφιερώσω ώρες και ημέρες"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπος: Αεροπλάνο απογειώθηκε το 2019 και θα προσγειωθεί το... 2018!

Όσο για το τι επιθυμεί να της φέρει το 2019; "Επιθυμώ αυτό που εύχομαι για όλο τον κόσμο, υγεία, που είναι και το ύψιστο αγαθό. Και κάθε μέρα να έχουμε αφορμές για να γελάμε με την καρδιά μας. Να τελειώνει η μέρα και να λέμε «τι ωραία που περάσαμε και σήμερα, δόξα τω Θεώ!".

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share