Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χωρισμός Καρβέλα - Πάνια: Φωτογραφίες ντοκουμέντο που δείχνουν την μεγάλη αλήθεια!

Τι πραγματικά συνέβη;

27 Δεκεμβρίου 2018 13:22
Χωρισμός Καρβέλα - Πάνια: Φωτογραφίες ντοκουμέντο που δείχνουν την μεγάλη αλήθεια!

Όλοι όσοι γνωρίζουν καλά την Αννίτα Πάνια, λένε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που ανέκαθεν απέφευγε τις εξόδους αλλά και το να προκαλεί φωτογράφους ή δημοσιογράφους με την προσωπική της ζωή.

Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι όποιος ήθελε να δει τι συμβαίνει στη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλλα, δεν είχε παρά να ρίξει μια ματιά στο διαδίκτυο για να διαπιστώσει ότι οι άλλοτε σπάνιες έξοδοί της, πύκνωσαν αλλά και ότι απελευθερώθηκε στον φωτογραφικό φακό, κάτι που δεν έκανε ποτέ όταν δεν επρόκειτο για τη δουλειά της.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες προέρχονται από το προφίλ της επί χρόνια στενής συνεργάτιδάς της και αρχισυντάκτρια των εκπομπών της, Δήμητρας Βουρδούκα, στο facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πολυτάραχη ζωή της Αλόμα: Ο βιασμός του 9χρονου Χαράλαμπου που έγινε γυναίκα και πέθανε άνδρας!

Η Αννίτα τους τελευταίους μήνες βγαίνει όλο και πιο συχνά και συνήθως μαζί με τους συνεργάτες της εκπομπής της και πουθενά φυσικά δεν βρίσκεται ο Νίκος Καρβέλας, δείχνοντας πως το ζευγάρι έχει χωρίσει οριστικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρίες από την ερωτική ζωή των τροφίμων στο Δρομοκαΐτειο! Η ανάγκη των ασθενών για ερωτική επαφή και στοργή, μέσα από τις αναμνήσεις των εργαζομένων!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share