Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ναταλία Γερμανού: Το καρφί της παρουσιάστριας για τον Κώστα Τσουρό! - «Έχει ένα χαμόγελο λες και... »

Και όμως το είπε!

23 Δεκεμβρίου 2018 14:26
Ναταλία Γερμανού: Το καρφί της παρουσιάστριας για τον Κώστα Τσουρό! - «Έχει ένα χαμόγελο λες και... »

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό People, η Ναταλία Γερμανού, η οποία πέταξε και τα καρφάκια της για τον Κώστα Τσουρό!

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συνεργάτη της, και συγκεκριμένα στο πώς αντέδρασε όταν επιλέχθηκε ο ίδιος από τον Alpha για να αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Τι Λέει;. Κάπου εκεί λοιπόν ήρθε και η ατάκα... καρφί της Ναταλίας!..

«Τον έβλεπα στο πρωινό της Φαίης και μου άρεσε πολύ. Έχει ένα αντιφατικό χαρακτηριστικό: μπορεί να πει τις πιο δηλητηριώδεις ατάκες με το πιο αστραφτερό χαμόγελο. Είναι ο ορισμός του “σφάζει με το βαμβάκι”. Είναι και πολύ καλός δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Πέθανε κορυφαίος Έλληνας επιχειρηματίας!

Το κανάλι σύντομα αντιλήφθηκε την αξία του και γι’ αυτό έγινε η πρόταση να αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής της Ελένης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σώθηκε από θαύμα η Ζέτα Δούκα!

Όχι μόνο δεν με πείραξε, αλλά χάρηκα κιόλας. Απλώς, για να δικαιολογήσω και το «κλασική γκρινιάρα Καρκίνος», ζήτησα να μη μου τον πάρουν εντελώς από την εκπομπή. Να μη νιώσω πως τον χάνω. Γιατί το έχω κι αυτό το κτητικό, το “δικός μου είναι”. Κατά τα άλλα, όλα καλά!»

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share