Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μελέτης Ηλίας: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε το σπίτι του! (photos)

Εμείς το λατρέψαμε! Εσείς;

22 Δεκεμβρίου 2018 16:39
Μελέτης Ηλίας: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε το σπίτι του! (photos)

Ο Μελέτης Ηλίας είναι παντρεμένος με την Θέμιδα Βουτσινά και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα δύο παιδάκια τους!


Ο ίδιος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά «Το σόι σου» για μία ακόμα τηλεοπτική σεζόν, «σκίζει» αλλά και στη παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης» ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και η ταινία «Bachelor 3».

Φυσικά ωστόσο, τον ελεύθερο του χρόνο τον αφιερώνει στα παιδιά του και στη σύζυγό του. Ο ηθοποιός «ανέβασε» φωτογραφίες από το σπίτι του να παίζει με την κόρη του στο σαλόνι τους και εμείς παρατηρήσαμε την όμορφη πολύχρωμη διακόσμηση!

«Ώρα για παιχνίδι!! #miamerame #meletisilias #magisses_tis_smirnis #theatrikesskines #actorslife #instagramtakeover #instatakeover #pallastheatre #instapic #funathome», έγραψε στη μία και κάτω από την άλλη: « Επιτέλους Σάββατο!! Αραχτός χωρίς γύρισμα, ακομα στο κρεβάτι! #miamerame #meletisilias #magisses_tis_smirnis #theatrikesskines #pallastheatre #instagramtakeover #instatakeover #actorslife #saturday #instapic #instafollowers #theatreactor».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού! - «Παγωμένα» Χριστούγεννα με χιόνια και βροχές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Διαρροή: Έσκασε τώρα! Ένας από αυτούς τους 2 παίκτες κερδίζει σήμερα (22/12) τον τρίτο και τελευταίο προημιτελικό!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share