Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο θάνατος χτύπησε ανελέητα τον Γιώργο Παπαδάκη!

Οι πολύ δύσκολες ώρες του δημοσιογράφου!

19 Δεκεμβρίου 2018 10:14
Ο θάνατος χτύπησε ανελέητα τον Γιώργο Παπαδάκη!

Το διπλό χτύπημα της μοίρας για τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος έχει περάσει πολύ δύσκολες ώρες! Αποτελεί τον πιο πολυσυζητημένο παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόραση τον τελευταίο καιρό, μετά τον τσακωμό του με την Μπάγια Αντωνοπούλου και την αποχώρηση της τελευταίας από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αλλά και τον ΑΝΤ1 γενικότερα!

Ο δημοσιογράφος μπορεί να είναι πολύ αυστηρός με την δουλειά του, να έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια αλλά έχει περάσει πολύ δύσκολα στο παρελθόν! Χρόνια και χτυπήματα της μοίρας που θέλει να ξεχάσει!

Βάζει πάνω από όλους και όλα την οικογένειά του, την γυναίκα του και τα παιδιά του! Μπορεί τα επαγγελματικά του τελευταία να έχουν… ζοριστεί όμως το ίδιο δεν ισχύει για τα προσωπικά του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είναι γεννημένες π@@τ@ν@ς! 3,5 ετών και...": Η μεγάλη απογοήτευση του Νίκου Χατζηνικολάου!

Ωστόσο, στο παρελθόν ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει περάσει δύσκολα! Πολύ δύσκολα! Σε μικρή ηλικία ο θάνατος του χτύπησε την πόρτα όταν και πέθανε ο μεγαλύτερος αδελφός του! Από τότε αποφάσισε να τον… αντικαταστήσει και να πάρει εκείνος στην πλάτη του την οικογένεια!

Όμως λίγα χρόνια αργότερα ο θάνατος του ξαναχτύπησε την πόρτα! Αυτή την φορά θα φύγει από την ζωή και η αγαπημένη του αδελφή, με αποτέλεσμα η γυναίκα και ο γιος του να είναι τα δύο πολύτιμα πρόσωπα που είναι δίπλα του και του συμπαραστέκονται στα δύσκολα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share