Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έσταξε φαρμάκι για την Μπέλλα! - «Ήταν διαχυτική ως προς τον Δημήτρη... θα το βρει από τον Θεό»!

Την κάρφωσε κανονικά και χωρίς έλεος!

12 Δεκεμβρίου 2018 11:02
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έσταξε φαρμάκι για την Μπέλλα! - «Ήταν διαχυτική ως προς τον Δημήτρη... θα το βρει από τον Θεό»!

Το βράδυ της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένη στην εκπομπή του, The 2Night Show, τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο, ξεκαθάρισε όλη την αλήθεια για τον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα αλλά και για το συνέβη όσο έλειπε στη Μαδαγασκάρη και το Nomads.

«Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας πολύ καλός επιχειρηματίας. Τα έχει όλα στον υπερθετικό βαθμό. Και δεν είναι ότι υπερβάλλω εγώ, επειδή είμαι μια γυναίκα ερωτευμένη» είπε για τον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη.

Σχετικά με την Ιωάννα Μπέλλα ωστόσο, η Δήμητρα πέταξε όχι απλά βολές... αλλά φαρμάκι!

«Με την Ιωάννα μίλησα την ημέρα που ταξίδευε για την Ταϊλάνδη. Της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα ότι υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα και δεν δίνω βάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: "Πλησιάζει επικίνδυνη κακοκαιρία με ισχυρές χιονοπτώσεις!"

Ότι έχω δει και κάποια βίντεο και “είσαι λίγο πιο διαχυτική προς το Δημήτρη”. Μου είπε ότι δε συμβαίνει τίποτα και ότι όλα είναι εντάξει.

Ήταν λογικό να της στείλω μήνυμα», είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε, πως αν και εκείνη αρχικά στήριζε την Μπέλλα στη συνέχεια κατάλαβε πως όλο αυτά γίνονται για τη δημοσιότητα!

«Δεν θέλω να ξανααναφερθώ στην Ιωάννα. Ναι είναι καλά το κορίτσι, να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατέψω με χίλιους δυο τρόπους την Ιωάννα. Η Ιωάννα δεν έκανε όμως το ίδιο για εμένα. Είναι λίγο κρίμα. Όταν ήρθε στην εκπομπή την είδα πώς πάγωσε, όταν της είπες ότι γύρισα από τη Μαδαγασκάρη».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share