Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μηνάς Χατζησάββας: Μετά τον θάνατό του δανείζει την φωνή του σε παράσταση!

Eπιστρέφει στο θέατρο μετά θάνατον!

11 Δεκεμβρίου 2018 19:46
Μηνάς Χατζησάββας: Μετά τον θάνατό του δανείζει την φωνή του σε παράσταση!

Και όμως ο Μηνάς Χατζησάββας επιστρέφει στο θέατρο μετά τον θάνατο του!

Πως θα γίνει αυτό; Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Κατράκης στην εφημερίδα Espresso...

Η γλυκιά ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου, θα πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση "Η σονάτα του σεληνόφωτος" φέτος τον χειμώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βιάστηκε τελικά ο 19χρονος Αλβανός - Όλη η αλήθεια!

Ο Μηνάς Χατζησάββας, θα έχει σημαντική συμμετοχή στην ίδια παράσταση καθώς η χαρακτηριστική του φωνή, θα δώσει έμφαση στο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου.

Ο Νίκος Κατράκης δήλωσε στην εφημερίδα Espresso πως: "Η συμμετοχή στην παράσταση του αξέχαστου Μηνά Χατζησάββα σε ρόλο αφηγητή με την καθηλωτική φωνή του είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί. Την εγγραφή την κάναμε στο σπίτι του γιατί δεν μπορούσε να μετακινηθεί λόγω μιας εγχείρησης που είχε κάνει εκείνη την περίοδο...".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ με παρουσιάστρια του Alpha: Δείτε τι βρήκε στο σπίτι της!

Όμως και η Έφη Παπαθεοδώρου ανυπομονεί για αυτή τη συνεργασία: "Είναι ένα από τα σημαντικότερα κείμενα της Νεοελληνικής Γραμματείας και αισθάνομαι πολύ τυχερή που μου δίνεται η ευκαιρία να υποδυθώ αυτή την τσακισμένη από τον χρόνο γυναίκα. Αισθάνομαι ότι με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη μου έχω έρθει κοντά στον ρόλο και τον ευχαριστώ γιατί μου χάρισε μία από τις ευτυχέστερες, ίσως την ευτυχέστερη, στιγμές μου στο θέατρο" είπε η ηθοποιός.

Πηγή youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share