Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκάνδαλο στο παλάτι: Σοφέρ της βασίλισσας Ελισάβετ κακοποίησε παιδιά μέσα στο παλάτι

Τι συνέβη;

11 Δεκεμβρίου 2018 13:17
Σκάνδαλο στο παλάτι: Σοφέρ της βασίλισσας Ελισάβετ κακοποίησε παιδιά μέσα στο παλάτι

Πρώην σοφέρ της βασίλισσας Ελισάβετ παραδέχτηκε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά δύο ανήλικα αγόρια τη δεκαετία του ‘70 και μάλιστα το ένα μέσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Όπως αναφέρουν τα θύματα, η βρετανική αστυνομία κινήθηκε με πολύ αργούς ρυθμούς και ο συνταξιούχος οδηγός πέθανε στα 81 του, πριν του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο Άλγουιν Στόκντεϊλ έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια την περασμένη εβδομάδα και όπως αποκαλύπτει η Sun είχε παραδεχτεί ότι τη δεκαετία του ‘70 οδήγησε ένα 10χρονο αγόρι στο διαμέρισμά του στο Μπάκιγχαμ και το κακοποίησε σεξουαλικά. Ομολόγησε επίσης ότι έκανε το ίδιο σε άλλο αγόρι, κάτω των 13 ετών, στο σπίτι συγγενούς ο οποίος επίσης εργαζόταν στο παλάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική Τατιάνα: Νεκρή η μικρή Μυρτώ σύμφωνα με την Στεφανίδου!

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η Εισαγγελία ζήτησε από την Αστυνομία να απαγγείλει κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις στον Στόκντεϊλ, ωστόσο οι αστυνομικοί χρειάστηκαν 19 ολόκληρους μήνες για να τον εντοπίσουν.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα ο σοφέρ διέμενε στην πτέρυγα του παλατιού του Μπάκιγχαμ για το προσωπικό, ενώ μετά τη συνταξιοδότησή του μετακόμισε σε μικρή κατοικία στο βασιλικό πάρκο του Γουίνσδορ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάουρα Νάργες: Ξεσάλωσε στα μπουζούκια με νέα... συντροφιά μετά τον χωρισμό της

“Τα θύματα έχουν αναστατωθεί που ο Στόκντεϊλ δεν θα έρθει αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη καθώς έζησαν όλη τη ζωή τους με αυτό που τους έκαναν” ανέφερε πηγή στη Sun προσθέτοντας ότι τα θύματα ρωτούν “για ποιο λόγο η αστυνομία χρειάστηκε τόσο πολύ χρόνο για να βρει τον Στόκντεϊλ”.

Πηγή πληροφοριών: The Sun,

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share