Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη για την Εύη Φραγκάκη!

Τραγικές ώρες!

8 Δεκεμβρίου 2018 13:51
Θλίψη για την Εύη Φραγκάκη!

Μπροστά σε μια... τραγωδία βρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια, Εύη Φραγκάκη, καθώς πριν από 3 μήνες παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού!

Συγκεκριμένα ένας ανώμαλος άνδρας την πλησίασε και άρχισε να... αυνανίζεται μπροστά της! Μάλιστα η Εύη Φραγκάκη είχε δημοσιεύει στην προσωπική της σελίδα το συγκεκριμένο συμβάν!

Δείτε αναλυτικά:

«Έζησα μια τραυματική εμπειρία χθες.

Επέστρεφα στο σπίτι μου τη νύχτα, έπειτα από ένα επαγγελματικό δείπνο. Και εμφανίστηκε ένα άτομο έξω από την πόρτα μου ξαφνικά, το οποίο τελούσε στη διαδικασία της σεξουαλικής αυτοϊκανοποίησης μπροστά μου. Κλειδωμένη μέσα στο αυτοκινητό μου, άρχισα να πατάω κόρνες, για να τον τρομάξω και για να δώσω σήμα σε όποιον μπορούσε να με ακούσει. Αλλά εκείνος δεν έδειχνε ούτε να συγκινείται, ούτε να τρομάζει, ούτε έφευγε.

Έζησα μια τραυματική εμπειρία φόβου και απειλής χθες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Παρτσαλάκης: Ο ηθοποιός μας συστήνει για πρώτη φορά τους κούκλους γιους του!

Και με γνωστό χαρακτηριστικό μου την – έως τώρα στη ζωή μου – ετοιμότητα και ψυχραιμία στα κρίσιμα, άρχισα να παίρνω τηλέφωνα, ενώ συνέχιζα τις κόρνες και παρατηρώντας τον να δω αν έφυγε. Και εκείνος δεν έφευγε. Με πλησίαζε όλο και περισσότερο έξω από την καγκελόπορτα, χωρίς να δείχνει ούτε στο ελάχιστο ταραχή ή συστολή. Προσπαθούσε με επιμονή να τον δω καλύτερα, επέμενε να με δει από πιο κοντά. Στο σημείο εκείνο τρόμαξα στ’αλήθεια. Τρόμαξα, όχι γιατί δεν ξέρω ότι συμβαίνουν αυτά και πολύ – πολύ χειρότερα. Τρόμαξα, παρ’όλο που δεν υπέστην επίθεση ή σωματικό τραύμα.

Τρόμαξα, επειδή δεν έφευγε, επειδή δεν μπορούσα να σκεφτώ τι άλλο είναι ικανός να κάνει ένας ξένος στον ιδιωτικό μου χώρο, σε εμένα. Τρόμαξα, επειδή δεν είχα πώς αλλιώς να προστατεύσω τον εαυτό μου σε ένα σημείο που δεν έδειχνε να υπάρχει άλλη ψυχή ζώσα, για να με ακούσει ή να τον διώξει μακριά.

Έζησα μια τραυματική ψυχολογική εμπειρία χθες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη για τον Λάκη Λαζόπουλο: Αγνοείται μετά το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Και αφου προσπάθησα με ψυχραμία να το σκεφτώ ως μια ξαφνική, δυσάρεστη εμπειρία, που έχει προφανώς και στατιστικά συμβεί σε πλήθος άλλων γυναικών γύρω μου, και με ευγνωμοσύνη ότι δεν πέρασα τίποτα πιο βαρύ, που θα μου άλλαζε τη ζωή, κατάλαβα ότι δεν μπορεί ο οργανισμός μου να το ξεπεράσει ως μία …τουριστική εμπειρία του τύπου “το ζήσαμε κι αυτό” ή “ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό”. Επειδή απλά δε μου χρειαζόταν όλο αυτό. Δεν έκανα τίποτα, για να το προκαλέσω, δεν με κινητοποίησε να αλλάξω κάτι απο τις συνήθειές μου, επειδή κάπου άφησα κενό ασφαλείας ή οτιδήποτε σχετικό.

Έζησα μια τραυματική εμπειρία χθες και μου προκάλεσε συνειδητοποιήσεις, που με καθήλωσαν άναυδη και μου άφησαν περισσότερη ανησυχία, παρά κινητοποίηση. Και το μόνο που σκέφθηκα, ήταν πόσο απλά μπορεί ένας παράξενος και προβληματικός άνθρωπος να σου αλλάξει τη ζωή, αν, για παράδειγμα, του …προέκυπτε να γίνει πιο επιθετικός. Και μου ήρθαν στο μυαλό όλα τα αθλήματα και οι ασκήσεις αυτοάμυνας, συνειδητοποίησα πόσο ευάλωτος μπορεί να είναι ο καθένας μας στις ορέξεις καθενός με ψυχοπαθολογικά θέματα. Έζησα μια τραυματική εμπειρία χθες και με θύμωσε, επειδή ένας τύπος με ακραία ανάρμοστη συμπεριφορά, άσκησε τουλάχιστον ακραία ψυχολογική πίεση μέσα μου»...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share