Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Μίνα Αρναούτη!

Τι συνέβη;

7 Δεκεμβρίου 2018 08:59
Δύσκολες ώρες για την Μίνα Αρναούτη!

Την δική της μάχη δίνει εδώ και τρία χρόνια η Μίνα Αρναούτη, έπειτα από το φρικτό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα ο Παντελής Παντελίδης να χάσει την ζωή του και η ίδια να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία κάνοντας χειρουργεία προκειμένου να αποκατασταθούν τα κινητικά προβλήματα που απέκτησε.

Όπως αναφέρει η Μίνα Αρναούτη μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε 14 χειρουργεία, έτσι ώστε να αποκατασταθούν όλα εκείνα τα προβλήματα που της άφησε το τροχαίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Ρόδο: Λεπτομέρειες που προκαλούν αποτροπιασμό! - Πριν την πετάξουν στα βράχια, της έδεσαν τα πόδια ενώ είχε τις αισθήσεις της!

Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά: «14ο χειρουργειο. Αποκατασταση 3 χρονια. Ποσο ακριβα πληρωσα αυτη την βολτα; Χθες βγηκα απ το χειρουργειο και ειχα κριση πανικου. Τι να σου κανει και η αισιοδοξια μετα απο τοσες ναρκωσεις, μετα απο πνευμονικη εμβολη, μετατραυτικο στρες ολα αυτα δεν ειναι ικανα να σε κανουν να φοβασαι για τη ζωη σου; Τους ετρεξα λιγο αλλα τελος καλα ολα καλα»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share