Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προκαλεί η Μαρί Κωνσταντάτου: "Όποιος με φοβάται ας..."!

Η εκρηκτική δήλωση που θα συζητηθεί!

3 Δεκεμβρίου 2018 16:51
Προκαλεί η Μαρί Κωνσταντάτου:

Δηλώνει μια χαρωπή νοικοκυρά με όνειρα και φιλοδοξίες, ενώ ξεκαθαρίζει πως το προφίλ της αποστασιοποιημένης που έχει "βγει" προς τα έξω είναι κατασκεύασμα κάποιων ΜΜΕ που θα την ήθελαν παρούσα σε κάθε μεσημεριανάδικο!

Ο λόγος για την Μαρί Κωνσταντάτου η οποία παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο Youweekly.gr και είναι αφοπλιστικά ειλικρινής!

Η Μαρί Κωνσταντάτου ξεκαθαρίζει πως: "Είμαι πάντα μια χαρωπή νοικοκυρά με φιλοδοξίες και όνειρα προσγειωμένα, δεν έχω καμία διάθεση να εκπλήξω -αλλά θα ήθελα ποτέ να μην πλήξω και έτσι κάνω καθημερινότητες, όπως το σούπερμαρκετ ή το μαγείρεμα, πραγματική, αυθεντική ψυχαγωγία"!.

Τι απαντάει όμως η Μαρί Κωνσταντάτου σε όσους δήλωναν πως είναι αποστασιοποιημένη από όλα; "Το προφίλ της αποστασιοποιημένης είναι κατασκεύασμα κάποιων ΜΜΕ που θα με ήθελαν παρούσα σε κάθε μεσημεριανάδικο. Όσο για τα στόματα που λένε κακίες για μένα, μόνο μια τσίχλα με τσιμέντο ταχείας πήξεως τα κλείνει!" λέει αφοπλιστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μανούλα»: Αυτοί είναι οι τρεις μαμάκηδες του ζωδιακού κύκλου!

Της έχει γίνει όμως τόσο καιρό κάποια πρόταση για συμμετοχή της σε τηλεοπτικό σίριαλ ή την φοβούνται τόσο που δεν την πλησιάσουν γιατί σκέφτονται "σιγά μην δεχτεί"; "Προτάσεις σοβαρότερες από τηλεοπτικά σίριαλ μου έκαναν, καλός σκηνοθέτης/παραγωγός, που με ήθελαν να παίξω "Μήδεια" στη Νέα Υόρκη ή να κάνω σεμινάρια για επίδοξους συγγραφείς παιδικών βιβλίων ή να γράψω μυθιστόρημα. Κι όλα αυτά από το Facebook, πράγμα που δικαιώνει ότι αξίζει να είμαι... ατζέντης του εαυτού μου! Όποιος με φοβάται, ας συμβουλευτεί τον γιατρό του..." αποκαλύπτει η Μαρί Κωνσταντάτου!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share