Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

O Ατζούν «γλεντάει» την πρώην σύζυγο του: Ο απίστευτος όρος του για να παίρνει την διατροφή!

Δεν φαντάζεστε τι της ζητάει!

1 Δεκεμβρίου 2018 10:52
O Ατζούν «γλεντάει» την πρώην σύζυγο του: Ο απίστευτος όρος του για να παίρνει την διατροφή!

Ο Acun Ilicali και η Seyma Subasi παίρνουν διαζύγιο και οι όροι για τη διατροφή, έχουν ήδη προκαλέσει πολλά σχόλια… Όπως έγινε γνωστό διάσημος Τούρκος καναλάρχης και τηλεοπτικός παραγωγός, θα καταβάλει μηνιαίως στην πρώην σύζυγό του 125,000 τουρκικές λίρες, δηλαδή 21,000 ευρώ.

Το ποσό αυτό, όμως, συνοδεύεται από έναν ιδιαίτερο όρο. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η πρώην σύζυγός του θα παίρνει τη διατροφή αρκεί να μην παντρευτεί άλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 3: Ποιος Τανιμανίδης; Έχουμε αλλαγές και ανατροπές!

Το διαζύγιο είναι συναινετικό και το πρώην ζευγάρι προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει πως ο Acun Ilicali θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125,000 τουρκικών λιρών στη Seyma Subasi, η οποία θα μετακομίσει με την κόρη τους σε νέο σπίτι..

Ο Acun θα αναλάβει όλα τα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση της κόρης τους, ενώ σε περίπτωση που η 29χρονη παντρευτεί ξανά, δεν θα της καταβάλει κανένα μηνιαίο ποσό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το σημερινό αφιέρωμα που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές!

Σημειώνεται ότι εκτός από ιδιωτικό συμφωνητικό, δεν θα αποκτήσει κανείς τους άλλη υλική ή ηθική αποζημίωση. Τέλος, θα συνεχίσουν να είναι συνέταιροι, αφού ο Acun είχε ανοίξει ένα καφέ που ανήκει στη Seyma και σκοπεύει να συνεχίσει να τη στηρίζει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share