Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός: Ηθοποιός της «Μουρμούρας» ξεβρακώθηκε σε νυχτερινό μαγαζί!

Τι συνέβη;

26 Νοεμβρίου 2018 16:41
Χαμός: Ηθοποιός της «Μουρμούρας» ξεβρακώθηκε σε νυχτερινό μαγαζί!

Πρόκειται για έναν αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Ο ίδιος το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», η οποία δέχεται μεγάλης αποδοχής από το κοινό.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους διάφορα στιγμιότυπα από τη μέρα του.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα «στημένο τύπο», αφού δεν φοβάται να τσαλακωθεί και το κάνει και μέσα από τις «ιστορίες» του στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κερατάς" ο Ατζούν: Με ποιον τον κεράτωσε η σύζυγός του! Εφιάλτης για τον mr Survivor!

Ο ηθοποιός έχει μια μεγάλη αδυναμία στη Vespa του, την οποία χρησιμοποιεί για τις καθημερινές του μετακινήσεις. Ωστόσο, την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου, λόγω της έντονης βροχόπτωσης έγινε σαν βρεγμένο πουλάκι. Έτσι, με το που έφτασε σε γνωστό μπαράκι, έβγαλε τη φόρμα του και την έβαλε μπροστά από τη σόμπα για να την στεγνώσει.

Για το γεγονός μας ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από το insta-story του. Ο λόγος για τον Μιχάλη Σοφοκλέους, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη «Μουρμούρα» του Alpha Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικός Γιάννης Μπέζος: "Χαίρομαι που..."


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share