Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

"To ανακάλυψα δυστυχώς αργά...": Μεγάλη μάχη με τον καρκίνο που έδωσε ο Στέφανος Κορκολής!

Οι τραγικές ώρες!

24 Νοεμβρίου 2018 13:12

Ένας από τους διάσημους Έλληνες που έχει δώσει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο είναι ο Στέφανος Κορκολής!

Η νόσος δεν κάνει διακρίσεις και ο τραγουδιστής είχε δώσει την δική του μάχη για την οποία είχε μιλήσει ανοικτά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso!

Αναλυτικά όλα όσα είχε δηλώσει:

Είχα φτάσει σε καρκίνο δεύτερου σταδίου, τον οποίο ανακάλυψα δυστυχώς αργά, καθώς μέσα σε όλα τα καλά που με διακρίνουν είναι ότι δεν έκανα προληπτικές εξετάσεις, πιστεύοντας ότι ποτέ αυτό δεν θα συμβεί σε μένα... Με πονούσε η μέση μου και πίστευα ότι είναι εξαιτίας των πολλών ωρών που καθόμουν στο πιάνο. Μέχρι που πήγα σε γιατρό, γιατί άρχισα να πιστεύω ότι πιθανόν να είχα πέτρα στο νεφρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγωνία για την Ελένη Μενεγάκη: Η άγνωστη μάχη με τον καρκίνο!

Ο γιατρός μου με ενημέρωσε εντελώς ξεκάθαρα για το είδος του όγκου. Το ότι ήταν κακοήθης ήταν κάτι περισσότερο από βέβαιο, αλλά η αιτία που τον προκάλεσε ήταν 1000% το κάπνισμα. Εξαιτίας του μεγέθους και της υφής του όγκου, μπήκα επειγόντως χειρουργείο. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου... Νομίζω ότι με πιάσανε μέχρι σπασμοί... Έχασα την μπάλα , σκέφτηκα γιατί σε μένα , αλλά ο δρόμος ήταν μονόδρομος. Έκανα χειρουργείο και αμέσως τις επόμενες μέρες ένιωθα πόνο, πολύ πόνο...

Επιστρέφοντας σπίτι ήταν τόσος ο θυμός με τον εαυτό μου για την εξάρτηση μου από το κάπνισμα, ώστε πήρα το πακέτο που βρήκα μπροστά μου και το έλιωσα στα χέρια μου, το διέλυσα δηλαδή... Σκέψου ότι μέχρι σήμερα βλέπω νέα παιδιά να καπνίζουν στο δρόμο και τα σταματάω ζητώντας τους να κόψουν το τσιγάρο!"

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share