Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγριος πόλεμος πίσω από καμαρίνια και πίστες! - Το νέο άδειασμα του Καλλίδη στον Αδαμαντίδη!

Άγριος πόλεμος χωρίς λουλούδια!

22 Νοεμβρίου 2018 12:55
Άγριος πόλεμος πίσω από καμαρίνια και πίστες! - Το νέο άδειασμα του Καλλίδη στον Αδαμαντίδη!

Άγριος πόλεμος χωρίς λουλούδια!

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος πίσω από τα καμαρίνια και πίστες!

Η ξαφνική αποχώρηση του Θέμη Αδαμαντίδη από το σχήμα που είχαν στο «North live stage» έσκασε σαν βόμβα και έτσι ξεκίνησαν όλα.

Όπως έχει γίνει γνωστό και σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο Θέμης Αδαμαντίδης άφησε στα κρύα του λουτρού τον Πάνος Καλλίδης και την Ελένη Χατζίδου για χάρη του Fever όπου θα εμφανίζεται από τις αρχές του επόμενου μήνα με την Έλλη Κοκκίνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (22/11) την Επικράτεια;

Ο πόλεμος ξεκίνησε όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε κλειστό το κινητό του λίγες ώρες πριν κάνει πρεμιέρα το σχήμα στο νυχτερινό κέντρο, σύμφωνα με τα όσα λέει εργαζόμενος του κέντρου στην εφημερίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην showbiz: Πασίγνωστη Ελληνίδα παλεύει με τον αλκοολισμό! Τι συνέβη σε πάρτι στο Κολωνάκι;

Η Espresso προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Θέμη Αδαμαντίδη,παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε.Ωστόσο, βρήκε τον Πάνο Καλλίδη ο οποίος «άδειασε» τον Θέμη Αδαμαντίδη για δεύτερη φορά!

«Πριν μια εβδομάδα κάναμε μια κουβέντα μέσ στο καμαρίνι του, όπου τον ρώτησα «Θέμη όλα καλά; Το μαγαζί σκίζει». Και μου απάντησε «Όλα σούπερ». Και μείναμε εκεί πιστεύοντας πως θα πάμε έως το καλοκαίρι το σχήμα. Και ξαφνικά... τέλος» δήλωσε ο τραγουδιστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Ο υπέρηχος δυστυχώς έδειξε αυτό που φοβόταν η εγκυμονούσα! Σοκάρει η τραγική ιστορία του ζευγαριού!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share