Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μεγάλη μάχη με τον καρκίνο για τον Κώστα Χαρδαβέλλα!

Οι τραγικές ώρες!

19 Νοεμβρίου 2018 13:02
Μεγάλη μάχη με τον καρκίνο για τον Κώστα Χαρδαβέλλα!

Ένας από τους διάσημους Έλληνες που κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο είναι ο Κώστας Χαρδαβέλλας!

Τη δική του μάχη με το θηρίο , όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά, έδωσε ο γνωστός δημοσιογράφος το 2009.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει τότε στον Γιάννη Βίτσα είχε αποκαλύψει ποιος του έδωσε τη δύναμη να το παλέψει. Ξέρεις κάτι; Όταν ξαφνικά κι ενώ είσαι ένας πολύ υγιής άνθρωπος, που δεν έχεις αρρωστήσει ποτέ, ασχολείσαι με τον αθλητισμό, τη θάλασσα, τις καταδύσεις σε χτυπήσει κάτι... μπαμ στο κεφάλι, σε τρελαίνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέξτε να προλάβετε: Μαζικές προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα!

Είναι κακό αυτό το πράγμα που είχα. Εκεί ή τα εγκαταλείπεις όλα ή σηκώνεις το κεφάλι ψηλά και λες εγώ θα νικήσω το θηρίο και επιστρατεύεις την ψυχή και τη δύναμή σου. Πηγή έμπνευσης ήταν το παιδί μου. Ο Κωνσταντίνος είναι 16 χρόνων και με θέλει κοντά του. Θα του κοστίσει πολύ η απουσία μου.

Έπρεπε να παλέψω για τον Κωνσταντίνο. Έτσι το ένιωσα. Έδωσα μια σκληρή μάχη το καλοκαίρι που πέρασε, αλλά τώρα τέλειωσε και είμαι μια χαρά. Υπάρχει πλήρη ίαση. Κέρδισα αυτό το στοίχημα για το γιο μου και τη γυναίκα μου . Επανερχόμενος στο θέμα πριν από μερικούς μήνες, σε τηλεοπτική εκπομπή είπε τα εξής: Ήταν μία σκληρότατη δοκιμασία. Σαν ένα μπουρίνι ξαφνικό που έρχεται την άνοιξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αυτό το τηλεσκουπίδι, η απατημένη νοικοκερά»: Σάλος με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Βγήκε ξαφνικά, δεν το περίμενα. Ήμουν ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο. Αλλά πιστεύω ότι κανείς δεν πρέπει να κατεβάζει τα χέρια. Πρέπει να παλέψεις. Έβαλα την ψυχή μου μπροστά, είχα και μία πολύ καλή ομάδα γιατρών. Είναι σαν να πέρασα μία γρίπη. Τελειώσαμε με αυτό!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share