Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Θρίλερ για τον Πασχάλη Τσαρούχα!

Τι συνέβη με τον ηθοποιό;

14 Νοεμβρίου 2018 11:31
Θρίλερ για τον Πασχάλη Τσαρούχα!

Τρόμαξε για τη μητέρα του ο Πασχάλης Τσαρούχας ενώ βρισκόταν στη σκηνή, αλλά κανείς από τους θεατές δεν κατάλαβε το παραμικρό!

Στην πρεμιέρα της παράστασης "Γκιλοτίνα", στο θέατρο Τέσσερις Εποχές, όπου ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί, μαζί με τους Γιάννη Μόρτζο, Γιούλη Ζήκου, Γιάννη Πολιτάκη, είδε τη μητέρα του, που καθόταν στη δεύτερη σειρά, να αισθάνεται μια αδιαθεσία και να μεταφέρεται έξω χωρίς ο ίδιος να αντιδράσει.

Απλώς σταμάτησε για λίγο τη σκηνή που έπαιζε με τη Γιούλη Ζήκου και περίμενε να απομακρυνθεί από τον χώρο, σαν να ήταν μια οποιαδήποτε θεατής αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η είδηση που έχει εξοργίσει τους πάντες στον Σκλαβενίτη!

"Ο Πασχάλης που στο έργο υποδύεται έναν αστυνομικό, μόλις διαπίστωσε τι συμβαίνει στη μητέρα του σταμάτησε να παίζει και έμεινε ακίνητος στη σκηνή, όπως και η συνάδελφος του. Ήταν μια επαγγελματική αντίδραση ενός ηθοποιού εν ώρα παράσταση παρότι σίγουρα αγωνιούσε να μάθει τι συμβαίνει στο αγαπημένο του πρόσωπο.

Η μητέρα του καθόταν στη δεύτερη σειρά και απομακρύνθηκε από τον χώρο με δυο κυρίους που τη συνόδευαν, ενώ τους ακολούθησε και μια γιατρός που βρισκόταν τυχαία στον χώρο ως θεατής..." αναφέρει στην εφημερίδα Espresso άτομο που ήταν παρών στο θέατρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για τον Κώστα Σημίτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η κυρία Παπατσαρούχα-όπως είναι ολόκληρο το επίθετο του ηθοποιού-δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού τελικά το πρόβλημα της ήταν περαστικό.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share