Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε στην σκηνή πως έχει σχέση με... νεαρό συνάδελφο του!

Ο λόγος για...

13 Νοεμβρίου 2018 18:10
Γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε στην σκηνή πως έχει σχέση με... νεαρό συνάδελφο του!

Μια εξομολόγηση, που αμέσως έγινε viral στο διαδίκτυο, έκανε ο γιος του Will Smith, Jaden Smith. Ο Jaden, ο οποίος είναι ράπερ, μοντέλο και ηθοποιός, χθες από τo γήπεδο Dodger του Los Angeles, όπου βρέθηκε για να τραγουδήσει στο «2018 Camp Flog Gnaw Carnival», άφησε άναυδο το κοινό με την ερωτική εξομολόγηση που έκανε στον σύντροφο του γνωστό ως Tyler The Creator.

«Θέλω μόνο να πω ότι ο Tyler είναι ο καλύτερος φίλος του κόσμου, θέλω να σας πω ότι τον λατρεύω και ότι είναι το αγόρι μου. Αυτός δεν θέλει να το πω αλλά είναι το αγόρι μου» είπε φωναχτά ο Jaden στο κοινό που τον παρακολουθούσε. Κατευθείαν όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Tyler ο οποίος κουνούσε αρνητικά το δάχτυλο του και μετά ξέσπασε σε γέλια. Λίγο αργότερα ο 20χρονος γιος του Will Smith έγραψε στο twitter στον Tyler: «Το είπα σε όλους δεν μπορείς να το αρνηθείς τώρα» ενώ ο Tyler του απάντησε «Είσαι ένας τρελός άντρας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν την δολοφόνησα, την ... ": Σόκαρε ο πατέρας της μικρής Άννυ!

Ο Jaden και στο παρελθόν είχε κάνει δηλώσεις που είχαν συζητηθεί αφού πιστεύει ότι ο καθένας θα πρέπει να διαλέγει από μόνος του το φύλο που ο ίδιος επιθυμεί. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που έχει ντυθεί με γυναικεία ρούχα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share