Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγικές ώρες και θλίψη τον Νίκο Μουτσινά!

Βαρύ πένθος!

13 Νοεμβρίου 2018 10:25
Τραγικές ώρες και θλίψη τον Νίκο Μουτσινά!

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ήταν ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε συνέντευξη του στο People.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για την απώλεια της μητέρας του και την σχέση με τον πατέρα του.

Είχα την αίσθηση ότι είσαι ένας άνθρωπος μάλλον εσωστρεφής, που βγαίνει σπάνια έξω – αλλά μπορεί να έχω και λάθος αίσθηση.

Όχι, είσαι πολύ σωστή στην αίσθηση σου, κι αυτό δεν έχει αλλάξει στην ουσία του, απλά έχω κοινωνικοποιηθεί λίγο περισσότερο. Έρχομαι και από ένα πένθος τριών χρόνων και όταν είσαι γενικότερα λίγο του σπιτιού, με το πένθος μπαίνει ένα κλειδί στην πόρτα και έχεις και τη δικαιολογία σου. Τώρα πλέον έχω βγει από αυτή τη φάση. Η απώλεια της μητέρας μου δεν είναι μόνο πένθος και πόνος, υπάρχει πια και ένα κομμάτι αναμνησιακό, που φέρνει ένα χαμόγελο στα χείλη, έχει μια γλύκα. Όλο αυτό προφανώς με βοηθάει και στο να χαρώ τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στον ΣΚΑΙ!

Νιώθεις ότι έχεις τακτοποιήσει και τα ενδοοικογενειακά σου, τη σχέση με τον μπαμπά σου και τα αδέλφια σου;

Τακτοποιείται κι αυτό. Είναι ένα πολύ μεγάλο project, όχι runway, που θέλει δουλειά. Δεν μπορώ να σου πω ότι είναι όλα τέλεια, αλλά είναι όλα προς έναν ωραίο δρόμο. Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα σε σχέση με πριν από πέντε χρόνια, ωστόσο ακόμα δουλεύεται, πάει λίγο αργά αυτή η διαδικασία. Δίνω χώρο στα γεγονότα που συμβαίνουν, προσπαθώ να εντοπίσω τι είναι αυτό που κάνω λάθος, γιατί είναι σίγουρο πλέον ότι κάπου κάνω κι εγώ κάποιο λάθος. Στα λέω με περηφάνια αυτά, γιατί δεν ήταν κάτι εύκολο. Μπορεί η καθημερινότητα να τρέχει, αλλά πλέον παίρνω χρόνο να σκεφτώ.

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share