Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναικάρα: Δείτε πως είναι σήμερα η Μαίρη Σκόρδου από το Big Brother!

12 Νοεμβρίου 2018 15:22
Γυναικάρα: Δείτε πως είναι σήμερα η Μαίρη Σκόρδου από το Big Brother!

Το «Big Brother» ήταν το πρώτο ριάλιτι εγκλεισμού στην ελληνική τηλεόραση και οι παίκτες του, παρότι έχουν περάσει 17 χρόνια, έχουν μείνει χαραγμένοι στη μνήμη μας ως περσόνες τηλεοπτικές που κρατούσαν κάθε βράδυ συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό το οποίο δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

Μία από τις παίκτριες, που μπορεί να μην έφτασε ως τον τελικό αλλά μας έμεινε αξέχαστη, είναι η αισθησιακή ξανθιά Μαίρη Σκόρδου. Το κορίτσι που μπήκε και αναστάτωσε το κοινό με τις καμπύλες της και το χυμώδες σώμα, απόκτησε φανατικό κοινό και για λίγο καιρό ακολούθησε την πεπατημένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαγευτικό: Αυτή είναι η πρώτη πόλη που στόλισε Χριστουγεννιάτικο δέντρο! (video)

Γuμνές.. φωτογραφίσεις για τα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά, τραγούδι σε λαϊκές πίστες και μετά για αρκετά χρόνια απόσυρση από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα, μετά από 17 χρόνια η Μαίρη δεν άλλαξε σε τρομακτικό βαθμό εξωτερικά, παραμένει με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της δένοντας με τα δεσμά του γάμου τον έρωτά της με τον σύντρφό της.

Πριν λίγους μήνες το ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Facebook. Ο σύζυγός της, Γιώργος Σαββίδης, είναι μουσικός και στήνει το πρόγραμμα της Μαίρης στα νυχτερινά μαγαζιά που δουλεύει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To μεγάλο θαύμα της Παναγίας: Η ανατριχιαστική μαρτυρία επιβάτη σε αεροπλάνο που πέφτει!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share