Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νίκος Χατζηνικολάου: Η άγνωστη μάχη και με τον καρκίνο!

Τραγικές ώρες του παρουσιαστή!

12 Νοεμβρίου 2018 12:13
Νίκος Χατζηνικολάου: Η άγνωστη μάχη και με τον καρκίνο!

Χτες σας αποκαλύψαμε την μάχη που είχε δώσει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο παρελθόν με την υγεία του, όπου είχε εντοπιστεί ανεύρυσμα στο κεφάλι!

Ωστόσο το πρόβλημα υγείας αυτό δεν ήταν το μοναδικό που είχε που ο έμπειρος παρουσιαστής ειδήσεων! Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του που είχε δώσει στον Πέτρο Κωστόπουλο, πριν αρκετά χρόνια είχε χειρουργηθεί και για καρκίνο, αφού είχε εντοπιστεί ένα καρκινάκι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις βόμβα στην Τατιάνα Στεφανίδου! Δολοφόνησαν κι άλλο Έλληνα οι Αλβανοί! (video)

Αναλυτικά τα όσα είχε δηλώσει:

"Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο ήταν πολύ σοβαρά, έκαναν συνολικά τέσσερα. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στον θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε και το δεύτερο, πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ήταν ένα χειρουργείο επτά ωρών, πολύ δύσκολο, που κάθισε την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάσος Αρνιακός: Τσουχτερό κρύο και χιόνια στην Ελλάδα!

Το πρώτο φύλλο έβγαινε Κυριακή. Δευτέρα πριν αυτή την Κυριακή, βρέθηκε το ανεύρυσμα, Παρασκευή έκλεισα το χειρουργείο, Σάββατο έγινε η εγχείρηση και την Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο δελτίο ειδήσεων και έλεγα “κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας” χαμογελώντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα, κουρεμένος και από τις δύο μεριές του κεφαλιού και με κολλημένα ψεύτικα μαλλιά για να μην φαίνεται, με την Κρίστυ να κλαίει στο σπίτι γιατί θεωρούσε πως είμαι τρελός που πήγα να κάνω δελτίο.

Δεν ήθελα να μαθευτεί γιατί δεν είμαι μελό τύπος. Δεν γουστάρω τις μελούρες και δεν γουστάρω να παρατείνονται καταστάσεις που νιώθω ότι δεν τις ελέγχω".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share